| BeHappyOriceArFi a întrebat:

Prieteni nu stiu ce am facut, am descarcat de pe net un joc si daca vroiam sa il deschid trebuia sa il deschid cu WinRar, ok.Am descarcat WinRar de pe net si am dat ca sa deschid jocul cu WinRar, si problema mea este ca acum toate programele si jocurile de pe net mi se deschid cu WinRar, vreau sa stiu cum pot sa fac sa le deschid asa cum trebuie. Daca mai aveti nevoie de ceva ma anuntati.

8 răspunsuri:
| BeHappyOriceArFi explică:

Apropo,toate programele pe care le deschid imi dau Eroare.

| Dumitru_Dumi_1996 a răspuns (pentru BeHappyOriceArFi):

Nu ai o lista prestabilita de programe acolo?

| liveplus a răspuns:

Du-te cu cursorul pe aplicatia care se deschide cu winrar (si pe care vrei ca o modifici) dai click dreapta-proprietati-general si unde scrie deschidere cu alege alt program si un refresh va schimba obtiunea tuturor jocurilor.

| Dumitru_Dumi_1996 a răspuns:

Pai inainte de a-l deshide dai clic drepta pe el, open with si selectezi de acolo cu ce vrei sa il deschizi. Funda?:d

| Ciprian2609 a răspuns:

Cred ca ai pus open all file of this type sau cam asa ceva. Incearca sa dezinstalesi si sa instalezi din nou pwinrarul.

| BeHappyOriceArFi explică (pentru Ciprian2609):

Asa am facut, dar cum sa fac sa se deschida toate cum erau inainte, findca nu am chef si nici nu vreau sa le iau pe toate programele cu "open with", findca am o gramada de programe.

| Ciprian2609 a răspuns (pentru BeHappyOriceArFi):

Dupa cum stiu eu ele automat se duc la loc, daca nu merge dezinstaleaza winrarul deschide filul care sunt acum winrar cu programa necesara (dupa automat toate revin la loc) iar dupa instaleaza winrarul din nou

| moartea_6567 a răspuns (pentru Ciprian2609):

Dar daca nu merge sa dezinstalez winrarul ce fac?