De ce nu iti bati si tu joc de ei? Sau sa le tragi o mama de bataie, eu am facut asa odata si acum i-am pus la respect
Da pune si tu picioru in prag cum s-ar zice. Arata-le respect, impunete si tu. Dar totusi, indiferenta doare cel mai tare.
Cand iesi afara spune-le si tu niste glume si bate-ti joc de ei...sa vezi ce naspa se simt )
Bagati frate pw la -n ei dai drac trage d fiara si daio cine te supara nu mai fii bleg
Si eu am prieteni dinastia si-au batut joc de mine plimbandu-ma un oras intreg ca cica ei sunt ba acolo ba acolo si le-am zis Asa faceti dati-va in... mea de aici cu mine nu m-ai aveti vorba si am plecat
Deci ori te impui ori daca nu vor face asa incontinu
Bagai in seama rade si tu de iei iar daca se iau de tine raspundei ca nu esti mai prost decat iei
Fra Normal nu ii ca toti vr sa isi bata joc de tine vr sa-si bata joc de cineva asa ca gaseste defectele la altu si radete si uh dupacea o sa vezi ca si iia o sa ti se alature si o sa isi bata joc de altu din "prieteni" tai. Si daca nu Dale o bataie buna ca asa fac si eu si acum nusi mai bate joc de mine nici nu mai face nim acum numa se dau maraminte ca preteni da crede-ma exista si preteni adevarati... bafta
Mah daca tot zici ca el ii fraier te imaginez pe tine si el o pus intrebare daca vr raspunzi daca nu nu ( raspunde ca sa ii fie de folos)
Aha da vezi el o intrebat asa ca rasp macar ca lumea nu ca esti fraier...Si cum tiam mai zis daca vr zi un rasp ca lumea
Batei eu asta as face ori ai putea sai injuri ori sa-ti cauti alti prieteni nu "prieteni"
Incearca sa te indepartez o perioada de ei, o sa-ti fie greu, dar dupa te vor cauta
Dhhyyyy întreabă: