anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"Prietenii" mei cand numai au ce discuta isi bat joc de mine,eu ma duc acasa si ma implora sa ies, si ghiciti de ce? Ca n-au de cine sa-si bata joc.Nu ii mai suport, dar nici in casa toata ziua nu vreau sa stau.Ce sa fac? Inafara sa-i ignor.

12 răspunsuri:
| XxAlexandruxX a răspuns:

De ce nu iti bati si tu joc de ei? Sau sa le tragi o mama de bataie, eu am facut asa odata si acum i-am pus la respectwinking

| ღДℓἷʂմƙᾄღ a răspuns:

Da pune si tu picioru in prag cum s-ar zice. Arata-le respect, impunete si tu. Dar totusi, indiferenta doare cel mai tare.

| baifrate a răspuns:

Cand iesi afara spune-le si tu niste glume si bate-ti joc de ei...sa vezi ce naspa se simt laughing)

| baifrate a răspuns:

P.s. sau sa el zici sa iti s... laughing)

| angeloo12 a răspuns:

Bagati frate pw la -n ei dai drac trage d fiara si daio cine te supara nu mai fii bleg

| AdytzaSweet16 a răspuns:

Si eu am prieteni dinastia si-au batut joc de mine plimbandu-ma un oras intreg ca cica ei sunt ba acolo ba acolo si le-am zis Asa faceti dati-va in... mea de aici cu mine nu m-ai aveti vorba si am plecat
Deci ori te impui ori daca nu vor face asa incontinu

| Cristi096 a răspuns:

Bagai in seama rade si tu de iei iar daca se iau de tine raspundei ca nu esti mai prost decat iei

| Raul100 a răspuns:

Fra Normal nu ii ca toti vr sa isi bata joc de tine vr sa-si bata joc de cineva asa ca gaseste defectele la altu si radete si uh dupacea o sa vezi ca si iia o sa ti se alature si o sa isi bata joc de altu din "prieteni" tai. Si daca nu Dale o bataie buna ca asa fac si eu si acum nusi mai bate joc de mine nici nu mai face nim acum numa se dau maraminte ca preteni da crede-ma exista si preteni adevarati...winking bafta

| Raul100 a răspuns:

Mah daca tot zici ca el ii fraier te imaginez pe tine si el o pus intrebare daca vr raspunzi daca nu nu ( raspunde ca sa ii fie de folos)

| Raul100 a răspuns:

Aha da vezi el o intrebat asa ca rasp macar ca lumea nu ca esti fraier...Si cum tiam mai zis daca vr zi un rasp ca lumea

| PrinceRO a răspuns:

Batei eu asta as face ori ai putea sai injuri ori sa-ti cauti alti prieteni nu "prieteni"

| Stoianov_Vlady_1999 a răspuns:

Incearca sa te indepartez o perioada de ei, o sa-ti fie greu, dar dupa te vor cauta