Am auzit si eu de prostia omeneasca... e prea de tot, chiar isi bat joc de tara asta, in fine de bucuresti... pai cum? cand te vei uita la ceasuri,"hipnotizat" de frumusetea lor sigur vei calca intr-o groapa...cheltuieli proaste, trebuie schibat totul in tara asta, incepand de la "cei de sus"
Spune-mi si mie cand le pune si pe unde le pune...ca am eu grija sa dispara intr-o noapte )
Tu crezi ca ceasurile alea costa atat, pai cum altfel vrei sa fure banii, asta e singura solutie aberatii din astea. Ori schimba bordurile ori pun ceasuri, bani sa iasa niciodata in lipsa de imaginatie.
In plina criza financiara
N-am ce sa zic, dar anul asta au fost artisti in Romania, cum n-au fost in toti anii. si cica e criza...
Stau şi mă gândesc, câţi copii sărmani sau bătrâni neajutoraţi ar putea fi ajutaţi cu atâţia euro?
Si vreau sa mai completez pentru @eu_o_mare_enigma; oprescu nu a fost medic de succes. Toate lucrarile pentru a deveni chirurg si apoi profesor i-au fost facute de altii. A facut la viata lui vreo 13 operatii. Puteti gasi acestea in ziarele din campanie, si cu mult inainte cand s-a descoperit ca nu el si-a facut lucrarile si a fost tam-tam in presa si tv. Cred ca in ziarul la care activeaza C. T. Popescu. nu stiu, Adevarul sau Gandul...