Nu merge la nimeni...toti pr mei injura ca nu merge...e de la ei asa ca nu te mai agita! te pup
Mi s-a intamplat si mie...am reusit pana la urma sa ma loghez.
Intra pe un site online mai bine.
Gata,m-a scos si pe mine.Incearca sa intri de pe pidgin, eu pe asta stau si merge.
Download http://www.pidgin.im/.
Hey si cum pot da web de pe pidgin?
Si mie mi se intampla asta chiar in momentul acesta.
Trebuie sa se rezolve problema
A picat loginul de la yahoo. O sa revina curand la normal. Ar trebui sa te conectezi pe un server din japonia daca stii cum. Sau te poti conecta de pe mail sau meebo/ebuddy.
Aceeasi problema o am si eu am incercat acum 10 minute sa intru pe mess si nu pot sa intru doar pe yahoo mail pe net.Cred ca e de la serverul de yahoo. Nici acum nu imi merge.
E pentru ca au picat serverele. nici eu nu pot sa intru si ma nerveaza dar stai linistita ca isi revine. funda?
In perioada aceasta sunt explozii solare care afecteaza comunicatiile si tot ce tine de energie electrica
Probabil e ceva de la ei. Si eu am patit asta si am observat unele posturi pe-aici care se refera la acelasi lucru. Deci nu ramane decat sa asteptam, in speranta ca se va rezolva
Incerca sa dezinstalezi antivitusul apoi intra in control panel... si dezactiveaza firewall-u si incerca dupa aia ( la mine a functionat )
Si mie mi s-a intamplat asta.noroc ca sunt hacker.am luat ipul virtual(nu pune in pericol calc. ipul virtual=cod fara siguranta)la altcineva am intrat la el si gata
Si eu am patit la fel. Am resetat tot, am reinstalat messengerul si tot nu merge, zice ca e de la internat si totusi internetul merge.Ma gandeam si eu ca e ceva de la ei.
Este de la ei cred ca nu merge in toata Romania Yahoo Messenger la ora aceasta stai linisit o sa se rezolve si eu tot asa am schimbat Yahoo dar am aflat de le cineva care le are cu chestii de net pc informatica etc... ca e de la Yahoo problema se va rezolva ! Funda?
Nici mie nu`mi merge si am vazut pe facobook ca multora nu le merge... probabil isi revine el
:*:*
Si mie mi se intampla scoate netu din priza sau daca e modem din usb si baga-l din nou incerca tot asa si o sa mearga el
Si mie mi s-a intamplat inca de dimineata.Nu ne ramane decat sa asteptam sa se remedieze problema de la yahoo.
Puteti intra acum, s-a rezolvat problema. Spor la tastat. A fost o eroare de la yahoo. Sanatate cai mai buna ca toate!