Nu neaparat , podusele la care se face publicitate sunt logic mai scumpe deoarece publicitatea costa. exemple comprobate: bulionul, ciupercile, painea, pastele, cascavalul etc sunt produse pe care nu cheltui foarte multi bani deoarece nu se cunoaste diferenta, de cateva ori mi s-a intamplat ceva ciudat cu carnea, am cumparat din Carrefour si acasa mi-am dat sema ca era necomestibila, am aruncat o multime de cutii, acum cumpar carne proaspata neambalata si iese si mai ieftin, fuctele sau legumele din supermarketuri intotdeauna sunt mai scumpe ca la verdurerie si culmea sunt si mai prost calitativ, dar cum am mai zis ambalajul are pretul lui, exemplele pot continua dar acum fiecare cu gustul lui, de ex mie imi plac foarte mult iaurturile si manac doar o singura marca fara sa vreau ma descoperit o alta marca necunoascuta de iaurt care are mult mai multe fructe si este si mi bun si culmea are un pret foate mic. eu am ani de zile de cand fac cumparaturi si am avut ocazia sa compar calitatea-pret si iti zic ca nu toate produsele de marca sunt neaparat mai bune, acum am si eu mofturile mele... de exemplu gaspacho cumpar doar de la o anumita marca deoarece intr-adevar este mult mai bun, de trei ori mai scump dar merita, sau jamon, salamuri, carne afumata intotdeauna cumpar scumpa deoarece aici eu simt diferenta.ttul este sa incerci mai multe produse si sa compari, iti zic ca eu am simtit diferenta mai ales la buzunar. am mania sa strang toate facturile de la cumparaturi s daca acum un an cheltuiam 800 de euro pe mancare (nu ma intreba pe ce ) in ziua de azi cheltui in jur de 400 pentru doua persoane.
Pai iti dai seama ca sunt mai bune decat celelalte.Iti poti da seama dupa pret
Nu este o regula. De multe ori la produsele de firma, firma costa mult si nu produsul. De multe ori un produs care nu apartine de o firma cunoscuta este mai bun ca unul de firma.
Nu neaparat.si cele ieftine pot sa fie mai proaspete sau mai gustoase decat cele la care se fac reclame.nu intotdeauna cele mai scumpe sunt mai bune.
Nu neaparat. Anumite produse sunt mai scumpe, pentru ca din pretul lor trebuie sa se amortizeze cheltuielile pe care le-au facut ca sa le faca publicitate. Deci nu tot ce este mai scump, este si neaparat mai bun. Depinde de fiecare produs in parte.
Dyenutza98 întreabă:
Any_2443 întreabă:
Letytzy@ întreabă: