| MrFunky2 a întrebat:

PS4 sau PS4Pro si de ce?(voi avea diferente de grafia la Fifa17)?

7 răspunsuri:
| Speed99 a răspuns:

Salut!

Da, vei avea diferente grafice, dar doar atat. Tot o sa fie blocat la 60fps, si tot va avea frame-drop-uri. Eu tot as alege un PC. De banii aia care ii dai pe PS4 Pro, construiesc o nava spatiala.

PS4 - 720p, 60fps
PS4 Pro - 4K, 60fps (tine cont ca iti trebuie si televizor care sa suporte 4K, si cel mai ieftin e 1.000 Euro)
PC - 720p/1080p/4K (depinde de preferinte) + fara limite de fps.

Daca tot ai prefera un Playstation in loc de PC, PS4 e recomandat, pentru ca banuiesc ca nu ai televizor 4K - dar, din nou: daca as fi fost pus eu in situatia asta, mi-as fi luat PC cat ai clipi de banii aia.

| DavidoffUser a răspuns:

Da,vei avea pentru că au schimbat placa video și procesorul.
Consola merge PANA LA 4K, nu rulează întotdeauna 4k, plus că, nici nu reda 4k nativ, face upscale.Asa că n-ai nevoie de alt televizor să-ti meargă consola.O sa meargă la ce rezoluție are tv-ul.
Iar voi doi de sus, informati-va înainte să deschideți gura.
http://www.trustedreviews.com/news/ps4-pro-vs-ps4

Răspuns utilizator avertizat
| DavidoffUser a răspuns (pentru Marian_Bogdan_1997_jP89):

Asa că n-ai nevoie de alt televizor să-ti meargă consola.O sa meargă la ce rezoluție are tv-ul.
Mai citeste o data si da, normal ca-ti trebuie 4 ca sa vezi 4 k, dar presupun ca nu esti prieten cu logica.

| alexandru0995 a răspuns:

Ps4 pro, si daca ai si un televizor super performant o sa se vada mul mai clar controlarele mult mai bune

Întrebări similare