Salut!
Da, vei avea diferente grafice, dar doar atat. Tot o sa fie blocat la 60fps, si tot va avea frame-drop-uri. Eu tot as alege un PC. De banii aia care ii dai pe PS4 Pro, construiesc o nava spatiala.
PS4 - 720p, 60fps
PS4 Pro - 4K, 60fps (tine cont ca iti trebuie si televizor care sa suporte 4K, si cel mai ieftin e 1.000 Euro)
PC - 720p/1080p/4K (depinde de preferinte) + fara limite de fps.
Daca tot ai prefera un Playstation in loc de PC, PS4 e recomandat, pentru ca banuiesc ca nu ai televizor 4K - dar, din nou: daca as fi fost pus eu in situatia asta, mi-as fi luat PC cat ai clipi de banii aia.
Da,vei avea pentru că au schimbat placa video și procesorul.
Consola merge PANA LA 4K, nu rulează întotdeauna 4k, plus că, nici nu reda 4k nativ, face upscale.Asa că n-ai nevoie de alt televizor să-ti meargă consola.O sa meargă la ce rezoluție are tv-ul.
Iar voi doi de sus, informati-va înainte să deschideți gura.
http://www.trustedreviews.com/news/ps4-pro-vs-ps4
Asa că n-ai nevoie de alt televizor să-ti meargă consola.O sa meargă la ce rezoluție are tv-ul.
Mai citeste o data si da, normal ca-ti trebuie 4 ca sa vezi 4 k, dar presupun ca nu esti prieten cu logica.
Ps4 pro, si daca ai si un televizor super performant o sa se vada mul mai clar controlarele mult mai bune
Adrian_Gabriel_Tiponut_1991 întreabă:
roby223 întreabă: