Nu te poate ajuta nimeni, decat tu singur, atunci cand vei intelege si accepta, faptul ca relatia s-a rupt din greseli pe care le-ati facut si nu se mai pot remedia, fiindca nu sunteti compatibili.
NU. Te poate ajuta numa daca iti da ceva pilule, dar nu stiu cirt de bine este sa folosesti pipule, plus ca nu functioneaza la toti.
Mai bine te ajuti tu singur, cauta sa iti umpli timpul cu ceva activitati care sa te acapareze total, sa uiti pana si sa maninci.
Bine daca nici activitati nu ai, e si mai rau, cand nu ai nimic de facut, esti praf, ajungi la depresie daca esti slab de inger, cum zic oamenii.
Sa ai un job, apoi cand vii acasa sa ai si alteceva de facut, ramai doar noaptea sa te mai gindesti, dar daca esti destul de obosit dormi.
Chestiile astea trebuie sa treci prin ele, trebuie sa stai si sa suferi, nu poate nimeni sa te faca sa uiti, ori iei o pilula si gata tia trwecut durerea de cap, nu ai cum, astea is in mintea ta, tu gindesti, te gindesti la ce s-a intamplat, asta e viata, o sa treaca, dar nimeni nu te poate ajuta.
Decui bani irositi la pisholog si mai stiu eu unde.Cum am spius doar sa iei medicamte care sa te tina asa ametit, ceva genul asta f relaxat, dar cit timp sa iei? Is cazuri cid te tine si un an sau 2 starea aia.
Depinde de fiecare om cum este sentimental.Cum treci de la o relatie la alta, cit de repede, daca gasesti pe altcineva si multe altele.
Utilizatoare123 întreabă: