anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Puteti sa-mi impartasiti metoda voastra de a invata mai rapid? De exemplu incepeti cu ce e mai greu sau folositi formule care usureaza memorarea...Cum pot memora chestii de toceala dar fara sa le tocesc? Multumesc

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

Hai sa-ti impartasesc secretul meu laughing [ e ceva mai comic, da` da roade intotdeauna ] laughing
-La matematica e simplu, pixul si hartia-
Dar la celelalte... geografie .istorie. uff. Asa, citesc de cateva ori, incer eu sa memorez ceva si dupa. Fii atenta.
Ma asez in fata oglinzii, iau un spray in mana si fac pe reportera : Incep ( da` asa cu-o intonatie laughing oh go on )
Mohamed ii include pe crestini in "popoarele cartii", cei care alaturi de musulmani vor intra in Rai.
Urmarile cruciadelor, au fost:
-acutizarea conflictului intre crestini si musulmani
-aparitia de ordine calugaresti militare : Ioanitii, Teutonii, Templierii
-asimilarea unor descoperiri stiintifice arabe .etc
Si uite asa invat eu.
Sau comentariile la romana. straight face
Invat prima parte, mai stau un pic, mai mananc mai ies afara. dupa reiau.
Sau la fizica/matematica. Imi iau frumusel o foiate si incep sa-mi scriu fomulele, sa mai fac un exercitiu. Depinde.
Sincer, mie imi place sa invat. Sper ca ti-am usurat si tie intr-un fel munca.

5 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Normal se incepe cu ce este mai usor, apoi treptat treci la lucruri din ce in ce mai grelute.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Trebuie sa le intelegi logica. Sigur au o logica... Poate nu o vezi, dar au... Pesupun ca ai de invatat ceva chimie... Denumirile se invata intr-un anumit fel... Trebuie sa inveti numele la fiecare grupare... iar partea de reactii... poti sa scrii desfasurat formulele chimice si sa te gandeste cine cu cine se combine si ce iese. Si la sfarsit egalezi ecuatia (ceea ce intra trebuie sa fie ega cu ce iese) punand niste coeficienti. Succes!

| Misterious a răspuns:

Eu nu mai pot sa tocesc...asa ca citesc..reformulez..mai citesc de 45698456 ori si la examen stiu sa fac un rezumat laughing

| Lary a răspuns:

Le gandesti. Eu asa fac si invat mai repedebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chestiile pe care trebuie sa le tocesti...incerca sa le intelegi intai.
Tocite, oricum le vei uita imediat dupa examen.
Incep cu inceputul, daca e vorba de un text, il impart pe fragmente ssi extrag ideile principale; le invat pe alea. Apoi mai citesc textul de cateva ori, si gata happy

Inainte de toate, citeste textul integral, sa-ti faci o idee de ansamblu, despre ce este vorbabatting eyelashes

Si incearca sa nu amani pe ultima suta de metri, vei fi si mai stresata din cauza lipsei de timp.Mai bine invata treptat, putin cate putin, iar inainte de examen, reciteste tot, sa vezi cat de multe stii, vei fi uimita si vei intra la test cu inima mai usoara tongue