| Bariel a întrebat:

Rapanosii astia de la enel mi au mancat zilele, am primit in luna noiembrie o factura de 2000 de lei (consum estimat 2000 si ceva de kwh, am omis sa dau indexul)am primit o la sfarsitul lunii dupa 14 zile de la data scadentei! Am sunat la call center si doamna de acolo a spus sa nu imi fac griji ca nu trebuie sa platesc, sa astept urmaroarea factura care trebuie sa vina luna asta, dar vad ca nu mai vine, azi am dat iar indexul si nu cred ca o sa imi vina nici in perioada urmatoare din cauza sarbatorilor. Imi mai lipseste sa mi taie curentul, daca astia imi trimit factura dupa data scadentei voi fi obligat sa platesc penalizari din cauza lor? Daca îi reclam la anere cum pot dovedii ca am primit factura la 20 de zile de la emiterea ei?

4 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Dacă folosesc serviciile oferite de poșta română în trimiterea facturii e OK! Pe plic e stampila cu data livrării! Dacă folosesc serviciile oferite de o firmă privată de poștă atunci nu ai cum dovedi! Scârbele gen PinkPost ștampilează plicul cu data sosirii la ei în sediu nu cu data livrării către beneficiar. Și la mine sosesc plicurile cu foarte mare întârziere!

Răspuns utilizator avertizat