| Mihai18G a întrebat:

Referitor la cei care au BAC-ul anul acesta, am auzit ca pot pica la competentele pe care le sustin la sfarsitul anului (competente lingvistice, limba romana si competente digitale) Este adevarat?

Eu stiam ca poti pica doar daca nu esti prezent dar de cateva zile am aflat ca poti pica daca nu acumulezi minim 11 puncte la fiecare.

Lamuriti-ma si pe mine

Răspuns Câştigător
| Aliutza a răspuns:

Nu stiu daca trebuie sa acumulezi 11 puncte, dar daca nu obtii macar calificativul "mediu", pici bac`ul.
Totusi, e imposibil sa pici la competente. Mai bine iti faci griji pentru probele scrise. Competentele sunt foarte usoare. La romana, trebuie sa stii sa citesti un text la prima vedere si sa spui cui se adreseaza acel text si cam ce parere ai tu despre o propozitie sau o fraza din el. La engleza trebuie sa raspunzi la intrebari simple (de exemplu, iti place sa faci sport? de ce?), iar la competentele digitale e imposibil sa nu te descurci, odata ce ai calculator. Trebuie doar sa copiezi fragmente de text de pe net in word, sa modifici font`ul sau marimea unui paragraf, sa spui cate slide`uri are o anumita prezentare (pe care ti`o dau ei) in powerpoint, sa cauti informatii pe google, etc.
Eu iti doresc mult succes, atat la probele scrise, cat si la competente!

1 răspuns:
| Roshketz a răspuns:

Stai linistithappy Pici doar daca nu te prezinti, altfel e imposibil sa nu iei macar utilizator avansat. Totusi, presupun ca nu ai trecut prin liceu cu castile in urechi si o esarfa la ochi, in sensul ca trebuie sa stii macar bazelehappy