| eeeeeeeeee a întrebat:

Revin cu intrebarea:cum transfer o melodie de pe calculator pe telefon, prin bluetooth? mentionez ca am instalat programul, si activat bluetoothul pe telefon.numai ca nu stiu cum trebuie sa fac.

15 răspunsuri:
| costymaximus a răspuns:

Daca ai integrat bluetooth in calculator ti-am spus mai devreme cum se procedeaza(asa am eu la laptop)

| eeeeeeeeee explică:

Nu merge nicicum.

| eeeeeeeeee explică:

Am adaptor, am program instalat, am bluetooth activat, am tot. dar nu stiu cum.sau nu merge.mai nou, imi zice "operation failed1"

| Bubble a răspuns:

Pai trebuie ca sa ai si o chestie ca un stick numit "bluetooth"!
Nu se poate asa numai cu programul si p tel!

| alexutzu00791 a răspuns:

De fapt e adaptor bluetoothdevil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scorpio, nu merge pentru ca-ti face in necaz rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing Iti trebuie bluetooth wireless pc sau acel usb bluetooth, prin care sa faci transferul pc-telefon.
Mai bine cumpara un cablu de date compatibil cu telefonul pentru ca e mult mai simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ca nici mie nu-mi merge app ai id de mess? intra p body.nik3 daca aflu mai multe informatii te anunt bine? ok ne vedem p mess!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa-ti transferi melodii de pe pc pe tel trebuie sa ai o chestie asa numit cablu de date>succes la trnsfer!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am facut-o de multe ori cu un cablu de date. e simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am facut-o de multe ori cu un cablu de date. e simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta vreau si eu sa aflu ca habar n-am!

| botafogo a răspuns:

Iti trebuie cbluri de date prin care iti transferi melodiile de pe calculator pe tel. trebuie sa il primesti odata cu telefonul.Mai simplu ar fi sa cauti direct de pe internetul de pe telefon.(daca ai)sper sa iti fie de folos.

| raziel a răspuns:

Trebuie sa te uiti in meniu la programu instalat si sa activezi bluetooth la pc si sa te conectezi cu tf

| ge0rge_2435 a răspuns:

Trebuie sa ai bluetooth, care il bagi in USB... doar asa poti sa trimiti o melodie de pe calculator pe telefon... daca ai baga-l in USB si il va recunoaste calculator`ul automat big grin