anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Rog respectuos pe cei care nu stiu sa scrie corect in romaneste sa ne trateze cu absenta de pe TPU. Cer oare prea mult?

Răspuns Câştigător
| elena a răspuns:

"Catalinn" nu ceri nimic, decat putin respect pentru limba noastra, sunt de acord cu tine. Eu am luat "palme" de la utilizatorii TPU pentru asa o cerinta, nu mai comentez ca nu are rost.

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mira asa este.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frati si surori...(pina la urma ajungem sa il parafrazam cu totii pe Stalin), ma refeream la probleme grave de scriere in limba romana. Stiu sa recunosc o greseala de tastare (care cred ca este iminenta la oricine; la mine personal, cea mai frecventa greseala de tastare este incalecarea a doua litere, adica in loc de "sport" e posibil sa iasa "soprt", asta din cauza vitezei). Si Cioran spunea " Cu ce ma deranjeaza pe mine ca un om este analfabet?". Intrebarea mea a venit ca reactiune la o intrebare in care am vazut ceva ingrozitor : " joi-a viitoare" si " lune-a viitoare". Si venea de la cineva care urma sa sustina teza unica. Pe de alta parte, stiam ca e o intrebare excesiva din partea mea. Se pare ca ne indreptam spre comunicarea prin semne. In orice caz, va multumesc tuturor care ati raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Poate scrie la mișto, nu știu de ce pui mare accent pe asta?
Apropo, nu ești adminul acestui site să ceară această banalitate!
Te rog să te limitezi din acest punct de vedere.
Toți care au cont sau vizitează acest site nu semnează un contract prin care se obligă a scrie corect.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pun mare accent pe asta ca sa se mire prostii.
Legiuitoarea, te rog sa-ti vezi lungul nasului si sa nu mai dai tu indicatii referitoare la limitari. Tu ar trebui sa te limitezi pentru ca scrii numai aberatii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. Mi se pare normal sa scrii corect. Nu cu prescurtari si aici ma refer la alea gen ''ca'', ''ca fc?'' si care or mai fi pe mess.

| Rux04 a răspuns:

Nu ceri prea mult. Mi se pare normal ca un om sa stie sa scrie corect in limba romana.

Întrebări similare