Ai perfecta dreptate cunosc ff multe cazuri la mine in oras dar ce pot face? daca faci reclamatie cei carora le spui. dau nume si tii pui in cap. Daca nu fac ei verificari. atunci cine? Si apoicu dosarele de asistati social au toti rromii pentru ca le au dat euro si ia mituit, si apoi ce mai merge in tara asta? daca ar fi luat tot ce este ilegal [ma refer la pensii. as social etc ] nu mai era nevoie de micsorarea de salarii la bugetari si ei sa si fi micsorat salariile lor si scotea tara din asa zisa [CRIZA]
Fi serios, aia sunt prea ocupati cu furatul ca sa mai bage chestiile astea in seama. :p
Pai colecteaza taxele si le impart intre ei si primesc mita sa faca treaba asta.
Am vazut si eu la stiri asta si am inteles tot de acolo [de la stiri] ca multe dosare au fost anulate. In sfarsit, misca si ei ceva. Plus ca toate ciorile au astfel de dosare si, in schimb, au palate... Ar trebui sa le ceara inapoi banii din aceste ajutoare si uite cum ar face rost de bani la buget, fara sa mai scada salarii si alte minuni. Pentru ca, sa nu-mi spuna mie tiganul ca si-a ridicat ditai palatul din bani munciti.
Te oftici ca nu beneficiezi si tu de ajutoare?
Cit plateste un patron pentru a putea " da " un amarit de salariu de 10 mil?
Cit plateste angajatul impozit la salariu?
Din ce ramine, mai plateste inca 25% care se duce pe tva?
Dar alte taxe si impozite?
Totul " cica " pentru a putea " statul " sa functioneze, dar in realitate cind ai nevoie de un ajutor, un sprijin, esti tratat cu curul, de parca nu esti cetateanul acestei tari. In conditiile astea, nu mai bine il fentam si noi? daca tot se alege praful, sa profitam si noi, nu numai golanii care ne conduc. ( adolf )
Antonia23K întreabă: