Stai putin, te referi la un cont din acela in care pui poze(amuzante)despre o persoana pe care o urasti? Daca da, Si eu am facut o pagina din aceea, si s-a agravat problema Dar stai linistita, nu s-a aflat.Nu e in interesul politiei sa caute in gaura de sarpe dupa un amarat de e-mail La mine nu s-a descoperit
Da normal ca afla ca se uita in baza de date de la facebook si ii afla ip-ul ii afla tara de unde a fost facut ii afla orasul ii afla ora si data totul se afla iar amenda o sa fie usturatoare pentru ca a incalcat dreptul la viata privata a unu om postand chestii despre el fara acordul acelei persoane.Amenda record de 22, 5 milioane de dolari este prima aplicată de FTC pentru nerespectarea vieţii private pe Internet.dar sa nu se gandeasca ca o sa ia 10 mil de dolari e un record dar vreo 1000 lei noi (10 milioane vechi) tot o sa primeasca si s-ar putea sa fie data si in judecata citeste mai mult pe site-uri cauta pe google "amenda pentru incalcarea vietii private" si o sa gasesti raspunsuri
Sa speram ca se va descoperi pentru ca prea a devenit Facebook un camp de batalie pentru toti frustratii.
Dupa parerea mea, atunci cand cineva isi instaleaza internetul, ar trebui sa i se faca, mai intai, un test de inteligenta.