| Gabriella22 a întrebat:

Să-mi explice și mie cineva cum se citesc facturile de la eon gen lista aia de kWh ca îmi dă cu eroare.

5 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Pe baza vechiului și noului index.
Se face diferența dintre vechiul și noul index de pe contor, iar în funcție de rezultatul obținut, vezi consumul de kWh.
Și dacă treci de 100 de kWh, plătești mai mult.
De asta pare că uneori vine mai puțin și alteori mai mult la lumina.
Spre exemplu, la mine acasă am observat că un kWh ar fi in jur de 0, 7 daca nu depășesc 100, iar daca depășesc, ar fi in jur de 1 leu kwh.
Pentru mai multe informații,îți poți descărca aplicația lor, îți faci cont și vezi acolo mai multe detalii legat de locul de consum.
Sper că am făcut lumină în acest cazbig grin

| Gabriella22 explică (pentru Hyperion7):

Cat decât am aplicația în tocmai ca este o pagină acolo de factură unde este un tabel cu toți kw consumați cu tva și fără tva da asta ca nu înțeleg prețurile cat și cum se plătesc penalizările și ce mai este? nu mai spun ca luna trecută am depășit cu muuuult mai exact 994kwh mi-a picat fisa când am văzut 1200 de lei la lumina și toate astea din cauza pompei care bagă apa în casă? mergea continuu acum să vedem luna viitoare cât o să plătesc mai ales ca am reparat-o

| Hyperion7 a răspuns (pentru Gabriella22):

Acolo e un loc indescifrabilhappy
Nu, serios, și eu mă uit ca boul la poarta noua in acea sancțiune.
Cât despre prețul per kWh.Eu am aflat prețul făcând o operație simpla.Am am împărțit cât aveți de plata cu numărul de kwh și am aflat că plătiți prețul de 1, 20 lei/kwh, adică prețul de contract.
Depinde de ce va ieșit așa mult, posibil și indexul sa fi fost transmis greșit.
Nu știu cum ați putea consuma 994 kwh într-o lună, dar in fine.

| Gabriella22 explică (pentru Hyperion7):

Crezi ca eu stiu?‍♀️

| AndreiMadalin69420 a răspuns:

Trebuie sa ai cei 7 ani de acasa