Trebuie sa-ti ei masuri de prcautie sa nu ajungi in situatii penibile, pentru ca hotii nu actioneaza singuri, isi asigura spatele intotdeauna, ca sa nu fie prinsi. Cel mai bine este sa nu provoci asemenea stari care de multe ori pot sa-ti puna viata in pericol.
Sper sa nu mi se intample asa ceva, nu stiu cum as reactiona in momentul rerspectiv, daca as fi foarte nervoasa probabil m-as duce dupa el7ea si i-as pali una daca pot si daca nu-mi da el(ea) un pima/ul.
In functie de imprejurare, astept momentul oportun sa-i rup capul. Niciodata nu ma bazez pe ajutorul nimanui, si-n niciun caz nu voi lasa pe nimeni sa ma praduiasca, si s-apuce sa se laude cu asta.
Ma da sa zicem ca omu ala e mai inalt decat si mai puternic nu il puteti bate ce faceti?
Salut!
Dac'aş fi cu nişte tovarăşi cred că s-ar lăsa de furat, dacă aş fi singur cred doar că ar face o pauză de 2 luni.
Glumesc, nu ştiu, probabil m-aş duce la cea mai apropiată secţie de poliţie.
Baftă!
Daca as avea ceva de valoare (un telefon sau alt aparat care valoreaza peste 100 de lei) as incerca sa ma apar. macar sa se chinuie si ei oleaca.
Sincer, cred ca as baga mainile in buzunara, ca acum tot sunt goale, si m`as duce acasa cu o lectie invatata: trebuie sa ti mereu mainile in buzunare.
Eu mas duce din urma lui si daca il voi prinde ii voi trage cu ce imi va chica la mina!
catalin542000 întreabă: