Apelul fals are functia de a-ti arata cum iti suna telefonul. Ex: am pus o noua melodie sa sune, am selectata sa sune intr-o tonalitate in crestere si cu vibratii. Apoi dau la "Apel fals" si o sa vad cum imi suna telefonul la un apel. funda?
Sau uite aici o descriere mai ampla http://writsdc.com/apel-fals-ce-este-aceasta-functie/
Si telefonul meu are aceeasi funcite. Poi e simplu cand intreaba Activati apelul fals? apesi pe Da si te suni singur cu numar necunoscut
Fundita?
Sall! nu ai cum sa dai tu un apel fals apelul fals inseamna atunci cand te suna cineva cu numar ascuns si daca nu vrei sai raspunzi iti pui o melodie sa sune de exemplu daca te suna cineva cu numar ascuns si vrei sa vorbsti cu el in loc sal auzi pe cel cu care vorbesti o sa auzi melodia pe care o pui.asta inseamna apel fals. sper ca te-am ajutat.
Si eu am functia asta, am Samsung GT-E2120, poti sa selectezi si o voce sa se auda cand raspunzi
Intra in meniu,setari,apel,apel fals, bifezi optiunea apel fals, intri la nume sau numar, completezi, salvezi si apasi tasta in continiu care scade volumul nu apasa anulare cand iti apare daca nu merge intra si citeste instructiunile
Cristi,eu am Samsung Galaxie mini duos.
Si eu am functia de apel fals.Ca sa te suni singur trebuie sa umbli la volumul tastelor.Sa fi pe display si apesi pe linia aceea de volum(dai in -, sa scada sunetu) si la un momendat o sa iti scrie Functie apel fals activata
Si telefonul meu are aceeasi funcite. e samsung c 3050 Pai e simplu cand intreaba Activati apelul fals? apesi pe Da si te suni singur cu numar necunoscut; P