| cristi_8798 a întrebat:

Sal.tel meu are functie apel fals dar nu stiu cum sa o folosesc laughing am samsung c3050.Help pls! funda big grin

13 răspunsuri:
| 11vladutz90 a răspuns:

Apelul fals are functia de a-ti arata cum iti suna telefonul. Ex: am pus o noua melodie sa sune, am selectata sa sune intr-o tonalitate in crestere si cu vibratii. Apoi dau la "Apel fals" si o sa vad cum imi suna telefonul la un apel. funda?batting eyelashes

| Vero1996 a răspuns:

Si telefonul meu are aceeasi funcite. Poi e simplu cand intreaba Activati apelul fals? apesi pe Da si te suni singur cu numar necunoscutlaughing

Fundita?

| cristi_8798 explică:

Da dar ce fac? cum sa dau un apel fals?

| floryn05 a răspuns (pentru cristi_8798):

Sall! nu ai cum sa dai tu un apel fals apelul fals inseamna atunci cand te suna cineva cu numar ascuns si daca nu vrei sai raspunzi iti pui o melodie sa sune de exemplu daca te suna cineva cu numar ascuns si vrei sa vorbsti cu el in loc sal auzi pe cel cu care vorbesti o sa auzi melodia pe care o pui.asta inseamna apel fals. sper ca te-am ajutat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am Samsung Corby si acea functie o activez de la butoanele de volum (mai exact tin apasat butonul de jos), iar peste cateva min suna telefonul cu nr de necunoscut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De pe lateralul telefonului apesi pe butonul de sonor mai mic si se activeaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceasi chestie patesc si eu apas pe tasta de la volum si peste cateva secunde ma suna un nr necunoscut si zice " Buna ce faci Catalinn" rolling on the floor))

| ionut258 a răspuns:

Si eu am functia asta, am Samsung GT-E2120, poti sa selectezi si o voce sa se auda cand raspunzi

| BoNeAeDy a răspuns:

Intra in meniu,setari,apel,apel fals, bifezi optiunea apel fals, intri la nume sau numar, completezi, salvezi si apasi tasta in continiu care scade volumul nu apasa anulare cand iti apare daca nu merge intra si citeste instructiunile

| Emonelbhaa a răspuns:

Cristi,eu am Samsung Galaxie mini duos.
Si eu am functia de apel fals.Ca sa te suni singur trebuie sa umbli la volumul tastelor.Sa fi pe display si apesi pe linia aceea de volum(dai in -, sa scada sunetu) si la un momendat o sa iti scrie Functie apel fals activata

| cristina96_1313 a răspuns:

Si telefonul meu are aceeasi funcite. e samsung c 3050 Pai e simplu cand intreaba Activati apelul fals? apesi pe Da si te suni singur cu numar necunoscutrolling on the floorrolling on the floortongue; Phappyhappy

| tomicat520 a răspuns:

Pai trebuie sa apesi pe volum acolo jos sau sus de doua ori