| HiperSebi a întrebat:

Sal TPU, am nevoie de putin ajutor (de la cei care SE pricep mai bine la pc-uri). Din C/windows/system32 la KERNEL32.DLL apare o eroare cand vreau sa deschid un joc,am citit pe internet, m-am uitat pe yt la cateva tutoriale si am ajuns de unde am pelcat, adica nicaieri... apare o eroare care zice ca prog. kernel32 e invechit sau asa ceva, oricum am luat de pe dlls.com o veriusne mai noua si cand am vrut sa o pun peste cea veche zicea ca trebuie sa inchid programele care sunt sustinute de kernel32.dll ...am dat un restart la pc sa se stinga toti conectorii, dar tot asa imi aparea, din cate am ctit pe net NU am voie sa sterg kernel32 (e ceva de baza pentru sursa ram si altele ca apoi sa-l pun din nou,daca il sterg cica incepe sa se ff pc-u) dar am nevoie de versiunea asta mai NOUA ca sa imi mearga jocul sad,pur si simplu nu o pot inlocui, dar daca stie cine pls mega funditaaaa

2 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Poti incerca un update la windows.
Apoi, verifica daca jocul suporta tipul de windows pe care il ai (ex: poate cere 64biti si tu sa ai 32 sau windows 7 si tu sa ai XP), etc.

| cypry69 a răspuns:

Ai nevoie de https://www.malwarebytes.org/free/
Bafta
P.S. E ANTI VIRUS