| baiatuucupizzza a întrebat:

Am o problema cu pc-ul meu ce l-am facut din bucati e un amd-a10 5800k, placa de baza asrock fm2a55m-dgs,8gb ram(1x4gb Kingmax, 1x4gb Kingston-ambele de 1600mhz), hdd de 1tb seagate barracuda 64mb, sursa de 350(da stiu e mica luni voi avea una de 500), problema a inceput din a 2 zi in care l-am asamblat, a inceput cu un sunet din hard si imi merge foate greu calcul. si mai ales cand intram in jocuri(gtaIV battlefield3)numai peste 10 minute puteam intra in joc.De la ce merge asa prost stiind ca in prima zi,cand a trebuit instalat windows-ul nu imi recunostea hardul, iar dupa ce am mutat firul pe alt sata a mers.

10 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Hardul e nou? Cum arata parametrii SMART? Poate ai "norocul" sa iti fi cazut niste sectoare deja... destul de rar la harduri noi, dar se mai intimpla si de-astea.
P.S. Daca sursa e una de calitate si nu iti pui placa video dedicata, nu te agita sa iei una de 500, nu are sens, sistemul tau oricum consuma maxim 150-170W in full load.

| baiatuucupizzza explică (pentru KodrutZ):

Ce inseamna SMART? si da hddul e nou

Am incercat cu hd tune si nu imi arata nimic la smart...

De ce nu mil recunoaste?

| KodrutZ a răspuns (pentru baiatuucupizzza):

Hmmmm...buba? Broblem.

E hardul sau placa de baza? asta ma tot intrebcrying

| KodrutZ a răspuns (pentru baiatuucupizzza):

Hardul in principiu. Ia si tu si fa un update la bios daca n-ai ultima versiune deja, da enable la SMART din BIOS, ca sa fii sigur... poate merge macar sa vezi despre ce e vorba.

Am sa incerc multumesc, am sa revin