Un om care se foloseste de ambele maini cu aceeasi indemanare se numeste ambidextru.
@4lex, ai flescait-o original. Bidexter? Deci doi Dexter? Hmmm... Ia vezi tu ca e o chestie cu coperti si cu niste foi intre coperti, se cheama dictionar. Cauta intai la litera A. Apoi n-ai decat sa cauti si la litera B, sa te linistesti. Iti uresc numai succesuri, fara esece!
Oamenii aia se numesc:
AMBIDÉXTRU, -Ă, ambidextri, -e, adj., s. m. și f. (Persoană) care se slujește cu aceeași îndemânare de ambele mâini. – Din fr. ambidextre.
Funda?
AMBIDÉXTRU, -Ă, ambidextri, -e, adj., s. m. și f. (Persoană) care se slujește cu aceeași îndemânare de ambele mâini. – Din fr. ambidextre.
funda?
Ambidextru se numeste persoana capabila sa foloseasca cu aceeasi usurinta ambele maini, dar aceasta creeaza multe probleme, este recomandat sa fi stangaci sau dreptaci.
Omul se numeste ambidextru si din cate stiam eu, asa te nasti...(a, eu stiu persoane stangace care pot scrie aproape la fel de bine si cu dreapta)
Eu scriu si cu stanga si cu dreapta mananc cu stanga si fac treburile cu dreapta
alexx102428 întreabă:
change12 întreabă: