Da, il poti descarca. Dar sa iti zic ceva, cand eu l-am luat piratat dupa ce mi-a expirat nu imi mai mergea sa il trag din nou. Eu acum am PhotoshopPortable CS5 si e bun si merge. Si trebuie doar sa il downloadezi, fara crack-uri sau altceva. Daca vrei pot sa caut din nou link-ul si sa ti-l trimit prin PM (desi nu prea sunt eu cu impartitul). Si @mariooka, PhotoScape nu se compara cu PhotoShop-ul. PhotoScape-ul poti sa "manipulezi" putin poza, pe cand PhotoShop e ca un Gimp de doua-trei ori mai bun. Cei care editeaza poze sau cei care fac signaturi etc. folosesc PhotoShop. Poti sa fac si gif-uri in PhotoShop. Si acum nu ma revolt, ci doar am explicat. In caz ca se vor naste certuri.
Sa aveti o zi buna.
P.S.: E fara virusi ce trag eu in materie de PhotoShop.
Hei buna ND imi poti trimite si mie link-ul cu photoshop te rog mult?
Si pe PhotoScape se pot face GIF, asa, pentru stiinta ta..
Te rog eu frumos de tot, imi poti trimite si mie linkul? Te rog mult. astept raspuns.
Imi dai link?
Scuzati pentru cei carora nu le-am trimis link-ul. Am avut treaba. Cei care m-au rugat sa le trimit, o sa va trimit un link.
Descarca photoscape, e super. uite si link-ul:http://photoscape.en.softonic.com/
sau scrie pe goole.ro- download photoscape
Il poti descarca Trial de pe site-ul Adobe. Poti fii sigur ca e ok, dar il poti folosii numai 30 zile din pacate!