anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall all!
In ultimul timp pe internet se cere cel mai mult fraza:download program de spart parole yahoo messenger.
Voi credeți in programe (hack-uri) care afla parola de mess?
Da sau Nu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut! Probabil ca exista ceva soft-uri cu numele asta dar nu face ce zice : 1. Iti copiaza IP-ul pe care il trimite la o baza setata de programator( pe romaneste :iti poate fura identitatea[in cazuri extreme]). 2.Nu e program de spart parolele altuia ci de spart toate conturile de messenger care s-au conectat de pe Pc-ul tau. 3.De ce ar vrea cineva sa sparga o parola la cineva asa in mod public sa fie pe net. Hackeri nu-si uploadeaza pe net de exemplu: Programu cu care am spart serveru Detinator de armament Timisoara sau Serveru scolii pe net ca rezultat al cautarilor google. 5. Pentru ce ai avea nevoie de asa ceva? 6. Da-le comanda ochilor sa dea "ingor" la (program de spart parole la ymessenger).
Te-am salutat!

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu exista bre asa ceva. Yahoo nu e o aplicatie de 2 lei la care sa poata oricine sparge parolele. Au sute de ingineri care se ocupa de securitatea serverelor.

| Ada233 a răspuns:

Pai nu stiu nu-l am descarcat si nici nu o sa-l descarc ce rost are pana la urma?

| alin503 a răspuns:

Da da-mi id tau si te las fara parola si id-uribig grin

| anonim_4396 explică (pentru alin503):

laughing) ce priceput esti tu laughing)

| liviu9898 a răspuns:

Stiți ceva, aveți dreptate, mai bine sparg serverele Nasa si Romtelecom