anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall am si eu o intrebare: ce sa fac sa nu mai ma plictisesc? mereu stau in casa si ma plicti sad de plecat pe afara nu prea am cu cine numa cu unu carei mai non stop la pc pls ajutati-ma crying. A da nu vreau sa primesc raspunsuri de genu :citeste, invata ceva nou pentru ce mai e scoala? plus ca nu-mi place sa citesc am doar 10 ani si sunt mai rebel as dori sa primesc raspunsuri in care sa mi se recomande jocuri pc am doar pentium 4 nu-i nu stiu ce sau sporturi etc, mersi celor ce au lasat raspuns chiar daca nu-i bun apreciez sall.

1 răspuns:
| Artemisia a răspuns:

Hello! inteleg la ce te referi, si eu cand am fost de 10 ani am trecut prin asta, muream de plictiseala.
pai in primul rand incearca sa joci ceva jocuri cu multe nivele, care sa iti ocupe mult timp.
eu iti recomand:GTA:vice city, GTA:Romania, GTA:san andreas(sunt mai multe jocuri din seria GTA)eu sincer m-am apucat de GTA, dar numai cateva nivele le-am trecut.
mai poti incerca neighbours from hell1, 2, 3, 4(toata seria)
mai poti incerca need for speed(toata seria)
the sims(toata seria)
sau incearca sa downloadezi jocuri de pe:
www.wildtangent.com
siteul asta are jocuri de toate genurile(racing, action, aventure)
mai poti incerca si jocurile online:
IMVU(jocul meu preferat)
kaneva
second life
si vestitul si marele METIN 2(dupa ce te apuci sa il joci, nu te mai opresti)
pirates of caribbean
bite fight
etc...sunt mii de jocuri.
eu daca as putea sa stau atat la pc, intotdeuna as avea ce face.
daca vrei incearca sa iti faci unc cont de youtube, faci clipuri despre ce vrei tu, si le postezi.
daca stai undeva aproape de un parc sau daca stai la tara, iesi cu bicicleta, cu rolele, skatebordul. daca nu vine nimeni cu tine, mare franza, mai iesi si tu singur, ca sa iti odihnesti mintea.
daca vrei incearca sa mergi in natura, iei un bloc de desen si un creion, si desenezi cea ce vezi.sau si in casa poti face acelasi lucru.
i-ati un animal de companie, care sa ocupe din timp. un caine ar fi super pentru tine.
si ultima varianta, fa-ti cont pe TPU si incearca sa ajuti oamenii.
sper ca te-am ajutat! sunt mii de moduri de a te distra de unul singur, eu nu am frati sau surori, deci eu asa ma distrez cand nu e nimeni prin preajma.

please funda?