| rares19 a întrebat:

Sall am si eu problema grava de curand am fost la o scoala sa depun dosarul pentru inscriere la seral cls a11a si secretara mi-a zis sa las si originalele asta insemnand diploma de absolvire 8 cls foaie matricola + o diploma de calificare ucenicie, avand nevoie de ele amfost sa le iau pe cele originila iar secretara mi-a spus ca le mai gaseste. Sunt disperat ce pot sa fac pentru eliberarea altor diplome? astept raspunsuri serioase

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti sa ceri duplicate de la scoala absolvita.
Inainte de a face asta solicita-i secretarei sa le caute mai bine, trebuie sa le gaseasca, doar nu sunt ac in carul de fan.

| rares19 explică (pentru Ioandelasal):

Exista duplicate la scoala? si cum pot intra in posesia lor?

| Ioandelasal a răspuns (pentru rares19):

In mod normal trebuie sa aiba. Te duci la scoala si faci o cerere de eliberare duplicat pe motivul ca ai pierdut originalul.

| darrio2007 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Motivul ar fi ca nu el a pierdut originalul, ci secretara.Deci trebuie sa o traga la raspundere pe secretara.

| darrio2007 a răspuns:

Trebuie sa te tii tare de secretara.Trebuia sa lasi copii dupa aceste acte.Nu se lasa niciodata originalul.

| rares19 explică (pentru darrio2007):

partea tare este ca secretara acum spune ca am venit eu si le-am luat nu stiu ce sa ma mai fac ca nu o tin calda cu secretara cert este ca vrea sa se scoata si nu stie ce sa ma mai minta. oricuminteresul meu este daca pot scoate duplicat ca de la secretara e clar ca nu mai pot scoate nimic probabil nu mai exista

| darrio2007 a răspuns (pentru rares19):

Ori e proasta ori e smechera.Cred ca prima varianta.Ce scandal i-as face.Cu raportare la director.Du-te la scoala unde ai absolvit si fa o cerere pentru eliberarea unui duplicat.