| adrianboss2011 a întrebat:

Sall,are cineva de aici ipod touch 4g, e bun? merita cumparat? spuneti-mi voi mai detaliat sau dati-mi un link unde sa citesc un review in romana

15 răspunsuri:
| BananaSuparata a răspuns:

Am eu. E super bun. Il am de 3 ani si inca merge perfect si nu s-e uzeaza bateria si restul. Doar pe spate, metalul daca se murdareste, nu il mai poti curata. Dar daca ai husa e super ok. Si merita mult mai mult un ipod touch 4g cu 10 mil si un telefon de vorbit cu 1-2 decat un iphone 4 sau 4s cu 25+ milioane. Toate cele bune.

Răspuns utilizator avertizat
| BananaSuparata a răspuns (pentru adrianboss2011):

Pai daca nu ai un magazin Apple la tine in oras. Poti venii in timiosara, ai cu 8 gb 900 lei. Daca nu bati drumul pana aici, poti comanda de pe diferite site`uri.

Eu am de 8 gb si iti incape enorm de mult, n-ai nevoie de 64 gb crede-ma. Doar nu o sa iti pui 20 de filme pe el. Cu 64 gb nu era pretu adevarat. La Aplle aka. VOX este cu 9-10 mil ala de 8 gb si e original.

La Apple este pretul adevarat. Apple aka.(= Also known as ) VOX, poate fii numit si asa, se gaseste ipod de 8gb cu 10 mil. Nu stiu ce ai vaz tu cu 64 gb cu 10 mil dar nu e adevarat.Si incap, crede-ma.

Cine te pune sa-ti pui atatea aplicatii? Degeaba. Oricum fa ce vrei...eu ti-am zis ce cred

Tu ai intrebat si eu ti-am raspuns, acum nu-ti mai convine nici asta.

| vllady a răspuns:

Daca itit iei un ipod touch 4 nu vei regreta are ecran repita proceosr puternic si este forte subtire.cat timp nul vei scapa de multe ori pe jos nu o sa ai nici o problema. uite si review http://www.youtube.com/watch?v=j5EXvZFQsFs.funda?