Da, poti si la sfarsitul semestrului. Doar sa fie un loc liber in clasa respectiva. Sau sa fie directorii de acord, de obicei cam fac mutre. Dar pana la urma e viitorul tau, nu al lor.
PS daca te transferi o sa dai si niste diferente. Nu vor fi grele.
La ce trebuie sa dau diferente?
La materiile la care s-au dat teze la celalalt profil(cel pentru care optezi). Cum tu ai teza la mate, bio/fizica/chimie, info si romana, presupun ca vei da la logica, istorie, geografie, engleza/franceza sau la ce materii dau ei teze.
Eu cred ca poti sa te transferi. pentru ca anul trecut cand eram in a9-a un coleg s-a mutat la sfarsitul primului semestru la alta scoala din alt oras. si cred ca scoala era cu profil diferit
Eu stiu ca te poti transfera la jumatatea semestrului...si e si in functie de media cu care termini...
Poti sa te transferi din al 2lea semestru. Du-te la liceul la care vrei sa te transferi si cere la secretariat o cerere de transfer si intreaba ce si cum trebuie sa faci. O sa trebuiasca sa umbli cu multa hartogaraie de la un liceu la altul, de la secretariat la secretariat. Iti trebuie cateva semnaturi si esti transferat. Asta depinde si de locurile libere din clasa respectiva, daca sunt sau nu. Dar repet, intreaba la secretariat si ti se vor spune toate informatiile necesare.
Marinescu9229 întreabă: