| adrianboss2011 a întrebat:

Sall,care e diferenta dintre ipod touch 4g si ipod touch 3g? Ce are 4g in plus fata de 3g, memoria e aceeasi si la 3g si la 4g, deci vreau sa stiu ce are in plus 4g fata de 3g. Funda PS; ma refer la performante ca una mi-a spus ca are 1g in plus, eu vreau sa stiu de ce e mai performant 4g decat 3g, ca nu stiu care sa il cumpar 3g sau 4g si de asta vreau diferente, eu stiu ca 4g are in plus fata de 3g camera foto da mai spuneti-mi si voi ce are 4g si nu are 3g

11 răspunsuri:
| DarkKing67 a răspuns:

Salut! Eu cred ca tu te referi la G(grame), dar aici se refereste la giga (1 giga are 1.000 MB)...3g are 3.000 MB iar cel cu 4g Are 4.000 MB deci ala cu 4g ii mai bun!

Răspuns utilizator avertizat
| DarkKing67 a răspuns (pentru adrianboss2011):

Pai ia-l pe cel care are numarul mai mare!

Frate,eu nu stiu ce e aia 4 gnrator! Far cred ca ii mai bine daca ti-l iei pe cel cu 4g!

Nu

De Apple da!

| Cosmin_Olteanu_1993 a răspuns:

Sniper, e dureros ce ai spus. in primul rand ca 1gb nu e 1000mb ci e 1024mb, in al 2lea rand acel G, nu vine de la "giga" si nici de la grame, G = generation, 3g e a3a generatie iar 4g a4a generatie. iar pentru adrian, in caz ca inca nu ai aflat(desi cred ca ti-ai gasit raspunsul la intrebare), poti gasi aici diferentele http://en.wikipedia.org/wiki/IPod_Touch