E destul de complicat, dar te obişnuieşti, merită.
Sau mai este unul, tot aşa, Aion, pe ăsta nu l-am jucat, dar am auzit că întrece World of Warcraft.
Raffelz
Cabal
Flyff
Jade Dinasty
Last Chaos
Shaiya
WoW(World of Warcfraft)
Godswar
Daca vrei linkuri da-mi un ''PM'' lolzor_lol40@yahoo.com
Www.runescape.com
un joc care se joaca simplu, trebuie sa te antrenezi si sa iti faci bani pentru armuri, poti taia copaci si obtii lemne pe care le vinzi dupa aceea, fel de fel, e mai misto ca METIN sau MU;)
Man joaca 4story ca te cresc eu pe derion ca am lv 76 si e fain jocu sau daca vrei intra pe www.empiremt2.eu si dai la download si iti iei cientEMT2 si apoi il dezarhivezi si iei hero sil bagi in clientEMT2 si iti faci cont la hero si o sa-ti ceara ceva de genu:id contului, parola, iar parola, upa parola de sters caractere, apoi emaylu, si tara in care locuiesti!
Sall joc de 5 ani mu si nu ma plictisesc cele mai tari sw de mu FlareMu : www.flaremu.com Heroesland : www.heroesland.net Sw de Metin2 privat Metin2 Gx e 100% in romana www.metin2gx.ro... Joc de gandite /strategie TheWest www.the-west.ro // Un Joc genial triler gen mu www.cabal.com // Un joc fantastic www.l2atlantis.ro // www.l2atlantis.com // Cel mai mare site de jocuri din lume www. ea. com
Ma am eu un raspuns e un joc aproape gen metin dar e mai marfa incearca si tu www.4stori.ro sa-mi zici daca-ti place oricum e cam complicat jocul
Bah nu sti mu loool hai ca e tare. e un joc care poti sa spui ca l-ai invat in 3 luni complet ( iti zic ca nu e adevarat... da ma rog tot sti destul cat sa iti placa si cat sa crezi ca sti destul de bine jocul asta e cel mai frumos cand intri prima data in joc si esti n00b in schimb asta e... cu cat un joc e mai complicat cu atat e mai frumos
EmdYYY întreabă:
Maryan_8114 întreabă:
Aliyaa întreabă: