Redbull este mai energizant decat coca cola, amestecandu-le nu faci decat sa diluezi redbull-ul.
Ba da, daca incerci o supradoza de heroina chiar strica.
Nimic,vei simti efectul unui redbull putin diluat.
Asta daca nu consumi in cantitati mari, adica 1l redbull si 1l cola.
Sa fiu sincer ai sanse de 10% sa faci infarct daca bei cola cu redbull, era un baiat care a baut 2 Monster Energy si dupa 2 zile a murit de la atata energie, iti recomand sa lasi prietenii in pace si daca esti destept sa iei o Fanta sau Apa, e cel mai bine, mai ales pe caldurile astea
Nu cred ca am mai auzit asa stupizenie inca.Adica voi,baietii cool, puternice fiinte iesiti din tiparul omenesc pana si la categoria lichide? Ma copil, nu stiu cum sa-ti spun ca sa ma intelegi, dar degeaba te umfli in pene cu toxinele pe care le bagi in tine, ca pe noi ne doare-n varf.Esti un princhindel care a prins gustul de,,baiat cool,,, puti a dobitocie.Te sfatuiesc cu caldura sa fii chiar si mai cool, daca se poate, sa-ti cumperi un revolver si sa-ti tragi fix intre dinti. Speram ca riscul de a face infarct creste in cazul tau cu vreo cateva zeci de procente, deci da-i drumul si fii smecher. Oricum irosesti oxigenul.
Aoleu,daca la 19 ani esti la nivelul asta, nu stiu ce sa-ti mai zic.
Nimic,nu se intampla nimic rau! Poti incerca combinatia de 3 sticle de 2L jumate de Cola+6 doze de Redbull.Crede-ma,o sa fii in extaz.
Pe caldura asta, nu e bine. Iti poti face rau.Te sfatuiesc sa nu faci asta.
Daca esti obosit timp de 4=5 ore nu o sa mai ai nimic dar dupa pe mine m-a apucat tremuratul...iar de dormit nu e adevarat (acum difera de la persoana la persoana cum reactioneaza organizmul)
1 cutiuta red si un cola mic! (nu amestecate) la distanta mik de timp!
Pai sa zic 5 minute cat am facut de la un concert pana la un club