| adrianboss2011 a întrebat:

Sall,ce va place la iphone 4S(cei care aveti), mie imi place foarte mult softu si siri, si o intrebare pentru cei care nu aveti iphone:ce ati alege Samsung galaxy s3 sau iphone 4s? eu nu as alege Samsung in viata mea pentru ca am testat s voice si il intreb ceva si nu raspunde ca siri(adica afiseaza raspunsu dar nu vorbeste ca siri)

17 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Siri e useless in Romania.
Eu as alege android pentru multitudinea de aplicatii gratuite si pentru customizarea foarte usoara, daca te-ai plictisit de firmware-ul original gasesti alte firmware-uri open source customizate pe cand pe iphone nu prea poti face asta.

Răspuns utilizator avertizat
| dragos9234 a răspuns:

Eu as alege S3 categoric in acest moment... dupa ce va aparea iphone 5 nu cred ca as mai alege s3-ul.

| dragos9234 a răspuns (pentru adrianboss2011):

Aia este parerea ta, dupa mine tu nu stii sa alegi.
Si nu mai mai omora atata cu sariutul bateriei.....nu imi cupar telefon ca sa il trantesc.
Daca intr-adevar ai iphone nu cred eu ca l-ai trantit asa...de curiozitate.
S3 arata mult mai bine ca 4s, are o forma mai eleganta, ecran mai mare...

| EndouMamoru a răspuns:

Adrian...vad din poza de profil ca esti fan iphone..Cu siguranta iphone 4s pentru ca firma Apple este cu mult superioara firmei Samsung(vorbind de telefoane, tablete). iPhone 4s mi se pare cea mai buna alegere. Si in plus Samsung galaxy sIII mi se pare mult prea mare. Pe cand iphone 4s are cam aceleasi functii si cam aceleasi aplicatii doar ca e mai mic si se utilizeaza mai usor

| Edy97 a răspuns:

S III cu siguranta

| Edy97 a răspuns (pentru adrianboss2011):

Du-te mha de aici atunci ce ne mai intrebi fraie re?

| Edy97 a răspuns (pentru adrianboss2011):

Bine mha bine ca intrebi degeaba

| Ștefănescu_Tiberiu_1986 a răspuns:

Siri e inutil în România, cel puțin deocamdată.
E subiectivă alegerea.
Dacă preferi un ecran mai mare cu o rezoluție mai mare e mai bun Galaxy S3.
Dacă ai mâinile mici, atunci e mai comod iPhone-ul 4/4s datorită ecranului mai mic.
Dacă preferi mai multe aplicații și moduri free/open source, dar ești dispus să suporți unele erori sau ceva lag câte-odată, ia-ți S3.
Dacă vrei să se miște fără cusur telefonul, dar să fie aria de aplicații mai redusă, ia-ți iPhone.
După cum spuneam, e subiectivă alegerea, fiecare telefon are avantajele și dezavantajele lui.
Ambele telefoane arată foarte bine și au harware bun.
Mult noroc cu viitorul telefon!

| sybex200 a răspuns:

In alegerea unui telefon e o chestiune de gust.fiecare cumpara ce-i place.fiecare dorim sa facem ceva anume cu telefonul.deci vesnica lupta cum ca Samsung e mai bun si iphone e mai slab e doar subiectiva.cel mai bun telefon e cel pe care il ai.