| adrianboss2011 a întrebat:

Sall,cum il pot convinge pe bunicu sa imi ia iphone 4s 64 gb? imi ia maine sau pe 14 telefon si nu stiu cum ppot sa il conving ca asa mi-a promis da el vrea sa imi ia alt telefon..eu imi doresc unu cu sistem de operare sa am jocuri ca m-am saturat de jocurile java...deci cum il pot convinge sa imi ia iphone cea mai buna sugestie primeste fundabig grin

12 răspunsuri:
| Shatteredx a răspuns:

Spune-i ca prin intermediul Iphon-ului poti sa-ti realizezi visele si aspiratiile, ca poti revolutiona lumea cu niste idei geniale si ca esti sigura ca si lumea lui se va schimba in bine, datorita influentei pe care o vei exercita asupra lumii prin intermediul acestui aparat inovator numit IPHONE.
Daca nu accepta, spune-i ca te sinucizi daca nu!

Răspuns utilizator avertizat
| anutza6117 a răspuns:

spune-i ca asta iti doresti tu, ca acesta este visul tau, de mult iti doresti si ca ti-ar indeplini visul

| Amaterasu a răspuns (pentru anutza6117):

Mereu se intampla la fel..Peste 1-2 ani:Bunii imi mai indepliniti un vis? A aparut Iphone5!laughing

| anutza6117 a răspuns (pentru Amaterasu):

Da asa trebuie sa creda eilove struck, ca inca suntem inocenti.mai ia lectii de santaj))

| Amaterasu a răspuns (pentru anutza6117):

Crede-ma ca daca exista materia asta luau elevii mei numai 10.:X

| BlackDarkAngel a răspuns:

Altii plang ca mor de foame si unii plang ca nu au I-Phone! laughing
In fine, te pot ajuta: Convinge-l ca esti in stare sa ai un telefon atat de scump, poarta-te frumos si cand iti vorbeste si iti spune :NU, nu tipa ci doar pastreaza-ti calmul! Insa nu il presa prea mult.Succes! big grin

| Amaterasu a răspuns:

Pai depinde si de pensie.happyDaca are pensia mare baga si tu faza(daca nu mai ai frati/surori):Haide buni, ca numai un nepot ai..Si faci o fata de milog.Succes.

| gigimuschiulos a răspuns:

Nu alege iphone caci nu este bun de jocuri din cauza la costul lor. acum nu mai sunt jocuri java, doar android. ia-ti un LG nou, sau o tableta
FUNDA

Răspuns utilizator avertizat
| andrei750 a răspuns:

Pai ar trebui sa il faci sa vada cat de mult ti-l doresti