| adrianboss2011 a întrebat:

Sall,cum sa fac sa nu mai fiu trist(mi-a murit cel mai bun prieten,si nu pot sa ma impac cu ideea),defat nu era om era animal(o tarantula), si era cel mai bun prieten

14 răspunsuri:
| Bitzy a răspuns:

Fă-ți un prieten real.
Nu ai vecini? Colegi?
Eu nu mă ofer că ne despart prea mulți pași >Singurul motiv

Răspuns utilizator avertizat
| MineIsLikeABridge a răspuns:

Man, fa-ti un prieten om care joaca ce joci si tu si nu renunta la tarantul, sunt frumoase, joacate un joc gen metin cs 1.8/1.6 dar recomand 1.8 big grin sau iti dai la laba pana iti ia foc pwula big grin, bft

| MrRava13 a răspuns (pentru MineIsLikeABridge):

Get a life, serios metin? cs? ...mother of...

| MineIsLikeABridge a răspuns (pentru MrRava13):

Ce get a life, ma "true" ce esti daca vr cu tine sunt in viata ca doar nu v-oi fii fantoma lu' pedobear, dar tu ce dracu faci, mergi afara sa iti belesti pwula in soare, eu sunt sigur ca am o "life" mult mai buna ca "life" a ta

Si app mai "get a life" am uitat sa zic, tu ce faci pe pc daca esti asa "life", maine poate vii sa imi zici ca esti **** pe chiloti si poza ta de la caracter din ce e?; Din " get a life "?; cu melodii fumate deja si de caini vii?

| MineIsLikeABridge a răspuns (pentru adrianboss2011):

Man, nu pentru tine comentam, pentru MrRava13, care mi-a comentat mie cu tampeni de gen " get a life" din cauza ca joc cs si metin, si app (asta ca o atentie, nu o lua personal) Fa-ti retea de net, unde sa fiu si eu abonat, ca sa poti sa-mi iei netu cand te supar daca ai vreo problema.; Mie mi-au murit prieteni oameni, si caini, Dumnezeu sa ii odihneasca, dar mai las-o in morti masi de treaba ca doar nu iti iei viata pe melodiile lui lady caca

| MrRava13 a răspuns (pentru MineIsLikeABridge):

Mdea...ma si asteptam la asa un limbaj si gramatica. SI nu. nu ma refeream la ceea ce ai inteles tu, prin "get a life" ma refeream sa lasi naibii metinu si cs-ul si apuca-te de ceva jocuri mai serioase.(nu m-am legat de restul vietii tale de care chiar nu ma intereseaza, doar ti-am dat un sfat pentru. faza cu jocurile. Done Here, a billion to go!

Pai ca sa zic si eu asa am cateva "sfaturi amicale" ia-ti un dex ca esti roman, nu ma lua cu gramatica si corecteazate si tu, nu mai zice mdea...; parca vomit cand citesc, zii si tu la tine mmdeeaa, in rest ai zis bine viata mea, pot sa fac ce vreau cu ea, bft

| Yasmine18 a răspuns:

O inlocuiesti cu alt animal.Si asa vei uita si te vei imprieteni cu respectivul.

| XeleromAlacx a răspuns:

Incearca sa comunici sa iti faci prieteni si sa uiti de "animalul" tau Omule e un paianjen macar de-ar fi un papagal ...ma rog Traiesteti Viata si nu JELI UN PAIANJEN