Fă-ți un prieten real.
Nu ai vecini? Colegi?
Eu nu mă ofer că ne despart prea mulți pași >Singurul motiv
Man, fa-ti un prieten om care joaca ce joci si tu si nu renunta la tarantul, sunt frumoase, joacate un joc gen metin cs 1.8/1.6 dar recomand 1.8 sau iti dai la laba pana iti ia foc pwula , bft
Get a life, serios metin? cs? ...mother of...
Ce get a life, ma "true" ce esti daca vr cu tine sunt in viata ca doar nu v-oi fii fantoma lu' pedobear, dar tu ce dracu faci, mergi afara sa iti belesti pwula in soare, eu sunt sigur ca am o "life" mult mai buna ca "life" a ta
Si app mai "get a life" am uitat sa zic, tu ce faci pe pc daca esti asa "life", maine poate vii sa imi zici ca esti **** pe chiloti si poza ta de la caracter din ce e?; Din " get a life "?; cu melodii fumate deja si de caini vii?
Man, nu pentru tine comentam, pentru MrRava13, care mi-a comentat mie cu tampeni de gen " get a life" din cauza ca joc cs si metin, si app (asta ca o atentie, nu o lua personal) Fa-ti retea de net, unde sa fiu si eu abonat, ca sa poti sa-mi iei netu cand te supar daca ai vreo problema.; Mie mi-au murit prieteni oameni, si caini, Dumnezeu sa ii odihneasca, dar mai las-o in morti masi de treaba ca doar nu iti iei viata pe melodiile lui lady caca
Mdea...ma si asteptam la asa un limbaj si gramatica. SI nu. nu ma refeream la ceea ce ai inteles tu, prin "get a life" ma refeream sa lasi naibii metinu si cs-ul si apuca-te de ceva jocuri mai serioase.(nu m-am legat de restul vietii tale de care chiar nu ma intereseaza, doar ti-am dat un sfat pentru. faza cu jocurile. Done Here, a billion to go!
Pai ca sa zic si eu asa am cateva "sfaturi amicale" ia-ti un dex ca esti roman, nu ma lua cu gramatica si corecteazate si tu, nu mai zice mdea...; parca vomit cand citesc, zii si tu la tine mmdeeaa, in rest ai zis bine viata mea, pot sa fac ce vreau cu ea, bft
O inlocuiesti cu alt animal.Si asa vei uita si te vei imprieteni cu respectivul.
Incearca sa comunici sa iti faci prieteni si sa uiti de "animalul" tau Omule e un paianjen macar de-ar fi un papagal ...ma rog Traiesteti Viata si nu JELI UN PAIANJEN
adrianboss2010 întreabă: