| adrian_3646 a întrebat:

Sall, Fara sa vreau am murdarit geaca unei colege cu acuarele si cu venish nu iese ziceti-mi niste metode cum sa o curat... Funda

Răspuns Câştigător
| alliwtsa a răspuns:

Bag-o in clor iar daca nu iese du-o la curatatoriehappy alta solutie nu ai

7 răspunsuri:
| frumusikasuper1000322 a răspuns:

Stiu ca e fara sa vrei da e prea bestialrolling on the floor.In fine. Daca e de piele incearca sa freci incet cu o perie de covoare da curata si daca e alba incearca cu clor

Stiu ca e fara sa vrei da e prea bestialrolling on the floor.In fine. Daca e de piele incearca sa freci incet cu o perie de covoare da curata si daca e alba incearca cu clor. fundita plzzz sau macr vot big grin.

Stiu ca e fara sa vrei da e prea bestialrolling on the floor.In fine. Daca e de piele incearca sa freci incet cu o perie de covoare da curata si daca e alba incearca cu clor. fundita plzzz sau macar vot big grin.

Stiu ca e fara sa vrei da e prea tarerolling on the floor.In fine. Daca e de piele incearca sa freci incet cu o perie de covoare da curata si daca e alba incearca cu clor. fundita plzzz sau macar vot big grin.

Stiu ca e fara sa vrei da e prea tarerolling on the floor.In fine. Daca e de piele incearca sa freci incet cu o perie de covoare da curata si daca e alba incearca cu clor. fundita plzzz sau macar vot big grin.Of, dc nu ai asteptat sa vezi si alte raspunsuri?

| Parmalat a răspuns:

N-o baga in clor ca se decoloreaza, dupa aia i-o cumperi de noua laughing
Du-o la curatatorie, aia au chimicale pe acolo si stiu ei sa scoata petele.

| xAimeeRO a răspuns:

Mss adi pentru ajutor stiu ca eu sunt colega...rolling on the floor