E o MARE pacalealaa!
1. Daca era adevarat n-ar fi trebuit sa sune dupa un numar normal ( 07...)
2. Codul de la cartela de 10 euro ii trebuia lui ca sa isi incarce el cartela
Concluzie : farse la telefon!
Acest tip nu are ce face si te-a sunat. in cazul in care ii trimiteai codul de pe cartela el si-ar fi incarcat cartela lui cu 10 euro, iar tu ai fi luat teapa. Eu zic ca este doar un copil care nu are credit si inventeaza tot felul de aberatii ca sa faca rost de credit. Te sfatuiesc sa nu ii mai raspunzi daca suna.
Sper ca te-am ajutat :*
Sigur este o abureala, cine stie poate avea nevoie tipul de 10 euro pe tel e o prostie, intr-un timp dadea si la tv tot ceva de genul cu, cartelele.deci e o prostie si o minciuna sper ca te-am ajutat!
E clar teapa. A patit si mama de cateva ori asta.Nu o mai lasau in pace dupa.Sa nu faci niciodata greseala de a-ti da datele personale unor astfel de personaje.
Ai grija, nu da date personale nimanui. Eventual verifica la un numar oficial Cosmote.
Tu ce zici?! Normal ca e farsa. Daca chiar erau de la Cosmote te sunau de pe 1234, nu 076xxxxxxx. Poti sa te duci la Sucursala si sa reclami telefonul primit. Am primit odata un mesaj... : "Felicitari! Ai castigat un premiu in valoare de 10. 000 lei! Codul pentru ridicare a premiului este xxxxxxxxxx. Va asteptam sa ne sunati!" Tot pe un numar de 076xxxxxxx