anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema.
Joc barn buddy pe facebook si nu imi mai apare animale ca sa le iau pe gratis
adica dau la prieteni sa ma ajute si cand fac complet le iau degeaba cred ca stiti
am doar un cal si o girafa luate asa si nu imi mai aparsad
care stie sa ma ajute?
dau funda.

9 răspunsuri:
| Narcis951 a răspuns:

Salut...Ca sa iei urmatorul animal trebuie sa astepti o perioada de timp 4-5 zile poate o saptamana si eu am luat calul...si acum astept sa iau urmatorul daca vrei sa fim vecini trimitem numele tau prin mesaj s-au lasat aicia.

| D3xteR a răspuns (pentru Narcis951):

Uite frate am pus intrebarea pentru un prieten
si a luat girafa si un magar maro si calu ala care ai zis si nu imi mai apare nimic
aiurea
eu am luat un cal, un panda, o rata si acum urmeaza sa iau un tap

Am numele AleXx Alexwinking

| Narcis951 a răspuns (pentru D3xteR):

Pai nu stiu ce e baiul... team cautat la numele AleXx Alex dar acolo apar vreo 18 persoane si nu stiu care esti tu...zi-mi de unde esti sau cum ai poza de profil

| D3xteR a răspuns (pentru Narcis951):

Am o poza cu mainile inainte cu niste catuse negre

| Narcis951 a răspuns (pentru D3xteR):

Auzi mane eu nu te gasesc....cautama tu te rog la numele Murariu Narcis sunt intr-o bluza albastra si in spate e galben ma gasesti sigurat...

| MogosanuAlexandru a răspuns (pentru Narcis951):

Alexandru mogosanu

| alinboss52 a răspuns:

Pe Barn Buddy sunt deocamndata doar 2 misiuni. Una pentru Palomino Horse si una pentru un magar. Sper ca te-am ajutat.

| D3xteR a răspuns (pentru alinboss52):

Uite frate am pus intrebarea pentru un prieten
si a luat girafa si un magar maro si calu ala care ai zis si nu imi mai apare nimic
aiurea
eu am luat un cal, un panda, o rata si acum urmeaza sa iau un tap
lui dc nu-mi mai mere?

| Alyn_Grasu_1990 a răspuns:

Vreau sa primesc si eu sarcina saptamanala sunt la nivel 571 si nu am primit de cat calul palomino ca sarcina saptamanala pana la nivelul asat care stie ii rog sa ma ajute si pe mine