| NelaNelutzaaa a întrebat:

am o problema, nu imi merge Messengerul si nu stiu de ce unii imi spun ca din cauza leptopului altii nu. Ce sa fac? La primul raspuns corect dau fundita :* :3

Răspuns Câştigător
| SimiiiSimona a răspuns:

Dezinstalează-l și reinstalează-l din nou. Poate Messengerul este problema. Fundă?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ti-ai facut cont recent atunci ai o problema...meebo a intrat in parteneriat cu Yahoo si multi se pacalesc facandu-si cont pe Meebo dar daca ai cont vechi puneti data corecta la pc. daca tot nu merge, reinstaleaza-ti din nou messengerul... daca iti merge doar sal deschizi si dupa nu poti sa te conectezi atunci da pe Messenger din bara de sus a messului si da Connection Preferences, daca ai Conect via a proxy server, selecteaza Connect directly to the Internet, poate de asta nu-ti merge. sper ca te-am ajutat big grin
funda?

| NelaNelutzaaa explică (pentru anonim_4396):

Nu este din cauza asta pentru ca deja era Connect directly to the internet crying( o sa-l reinstalez din nou poate merge

| Cipri99 a răspuns:

Ai incercat sa vezi daca ai data pusa la calculator corect? cum ar fi astazi este 1/4/2014 asa trebuite pusa ca la americani sa zic asa prima luna a2a ziua apoi anul si daca nu vezi sa intri pe internet exploler nu chrom sau altceva si sa incerci sa intri pe ceva ca youtube s-ar putea sa fi online pe internet.

| NelaNelutzaaa explică (pentru Cipri99):

Pai sa stii ca am probleme cu data de la laptop dar chiar nu stiu cum s-o schimb

| Cipri99 a răspuns (pentru NelaNelutzaaa):

Ce windows ai daca ai 7 dai jos in colt si dai change date asa si apoi internet time change settings si apoi update now acolo la synchronyze with a server ceva de genu ai inteles?

| Pandaaa18 a răspuns:

Păi dacă este prima dată când se întâmplă e de la server, dacă nu e de la pc. dezinstalează`l şi instalează`l iar :p.

| NelaNelutzaaa explică:

Mda... nu merge oricum va multumesc tuturor pentru raspunsurile date :*

| SimiiiSimona a răspuns (pentru NelaNelutzaaa):

Mesi de fundiță :*

| NelaNelutzaaa explică (pentru SimiiiSimona):

Npc :*