Eram la bunici, la tara.Acolo in sat este o moara parasita, toti spuneau ca este bantuita.
Eu nu prea credeam in spirite si paranormal, chiar daca ma atragea foarte mult.Am pus un pariu cu prietenii. Daca aveam curajul sa intru acolo noaptea si sa urc pe niste scari, pana sus la etaj castigam.Am intrat si se auzeau niste gemete, dar am crezut ca sunt doar niste pasari care stau acolo pe timpul noptii si se aude ecoul.Cand am ajuns la scari mi-a fost frica sa le urc, deoarece erau putrezite si se puteau rupe.Am observat ca era niste faina ramasa din timpurile in care functiona moara si mi-am adus aminte de ceva ce am vazut in,, Fenomene Stranii''.Am imprastiat faina pe jos si dupa doua zile ne-am intors sa vedem daca este vreo urma.Au aparut cateva urme, dar nu m-au infiorat prea tare.
Gemetele puteau fi de la pasari, iar urmele puteau fi facute de altcineva.Sau,de ceva paranormal.
Am avut un vis intr-o noapte cum ca o sa iau la o lucrare la matematica parca 7 si surpriza chiar atat am luat peste doua zile...paranormal nu?
Sall,odata eram la inviere pe la 11 noaptea, si vorbeam cu niste baieti pe scari, ei au zis ca merg sa aprinda niste lumanari, si eu am mers cu ei.Cand am ajuns acolo mi s-a parut ca trece cineva prin fata noastra, unul dintre ei a zisa, cred ca e cineva aici!, Si incearca sa ne sperie.Dar simteam deodata ca ne e foarte frig.....si lumanarile se stingeau, de cate ori le aprindeam la loc.Simteam ca sta cineva langa noi.....la inviere se zice ca demonii se plimba prin cimitir, asa ca ne era frica, unul a luat-o la fuga si apoi am fugit si noi.Merit funda?
Agentul creca raspunsul tau va fi castigator daca nu apare o alta pov mai frumoasa dar sa fie reale eu sunt extrem de bun in pov de groaza sau intamplari si imi dau seama daca este adevarate sau daca mai sunt si putin compuse aceste pov vor fi pe anonimradioamy.blogspot.com maine o sa declar raspunsul castigator mai povestiti-mi mea placut agentule si cea cu pastele dar nu vad ceva anormal si nici nu stiu in ce an s-a intamplat asta daca este anul acesta nu este ceva ciudat si va rog mult povestiti nu pe scurt mai lung adica s-a dus si a vazut si toate amanuntele creca agent ata primeste funda eu la or ce intrebare as vrea sa dau funda dar nu se poate pa.
Sall korb eu nu vreau am visat si am facut si gata si sa nu zici ca mai vrei si funda pentru asta eu vreau o pov ca cea a agentului sau cu cea cu pastele intelegi aceasta este o intamplare reala dar nu este chiar de deosebita casa primeasca funda maine o sa declar raspunsul castigator si mie mise intampla ca ce sa visez sa mise intample dar este un lucru normal pe normal asa a vrut dumnezeu sa fie casa sti din ainte va rog alta data sa-mi spuneti si detalii despre pov.
Buna uitati exemplu de pov doar ca am loato din cal am scris-o casa o trimit la haios.ro si nu are detalii cum ar trebui sa explicati si voi un exemplu similar x Eram acum in primavara la bunica mea citeam povesti de groaza singur ca venisem de la 5 de la scoala si varul meu statea pana la ora 7.
O vecina buna de a bunici mele pe nume dada nica murise in primavara.
Am intrat eu pe un sait de povesti de groaza in timp ce citeam aud un caine cum urla era cainele vecinei moarte dar eu cum eram concentrat la povesti dupa 1 2 min meam dat seama ca este cainele imideat ce am auzit m-am ridicat speriat sa plec si si apoi am auzit o voce care ma striga.
eu cred ca ar fi ielele va astept comentariile daca doriti mai multe pov de groaza id mess anonim4you44@yahoo.com.