| TaviComplicat a întrebat:

Imi place foarte mult muzica și de ziua mea nu stiu ce cadou sa-mi aleg:Un sintetizator(pian; orgă) sau un laptop foarte performant? Daca se poate sa-mi dati si argumente.

4 răspunsuri:
| Shammal a răspuns:

Depinde ce vrei, calculator deja ai daca vrei laptop si iti foloseste i-a laptop-ul altfel i-a sintetizator-ul

| alymitu a răspuns:

Daca iti place cu adevarat muzica eu spun sa iti iei orga ( este mai ieftina decat pianul si poate fi pusa in camera ta fara nicio problema, pe cand cu pianul... e mult de munca laughing ). Oricum, banuiesc ca deja ai un laptop/ calculator asa ca : de ce iti mai trebuie altul? Dar daca crezi ca o sa te plictisesti repede de orga mai bine nu o mai lua, decat sa o lasi sa se prafuiasca.
Depinde de tine aici.
Byee;*!

| Ionucaaa a răspuns:

Eu aş alege pianul! Nici nu-ţi poţi închipui cât de multe poţi face cu el! Îţi poţi compune propriile melodii, poţi să cânţi cu vocea ta (sau a unui prieteni) acompaniat/ă de pian melodiile tale preferate (orice melodie, indiferent de gen, pop, balade, orice, se poate transpune pe pian). Plus că mulţumirea va fi şi mai mare când vei descoperi singur linia melodică a unei melodii (dacă ai şi puţină ureche muzicală). Pân' la urmă, de ce să nu profiţi de ocazie? Ţi se pare mai mişto lâncezeala singuratică pe facebook şi după aia se mai lasă şi cu dureri de cap? Eu spun clar şi răspicat să-ţi cumperi un pian/orgă!

| dannyl a răspuns:

Vrei sa alegem noi cadoul tau pentru. tine? N-are nici o logica.