Nu-ti pare cam ciudat ca la voi totul e permis? Ia mai gandeste-te! Eu va pedepseam mai aspru.
De când e permisă întrecerea sportivă, pe holurile unei instituții? Înseamnă că școala aceea a devenit un complex sportiv, în care se desfășoară simultan, mai multe întreceri: atletism, box... ))
Flores,cred ca principiul asta s-au format versurile urmatorului cantecel
...
,, Alți copii vor veni,
Ce pe scări vor zburda, vor sări
Că și noi am sărit,
Că și noi te-am iubit, ''
De intreceri de box se aude, relatii interzise (cred ca intelegi unde,, bat'') ca sa nu mai vorbim de intreceri la invatatura, doar suntem la scoala, corect?
Baza da mulți copii aleargă pe holurile scoli și doar pe noi ne cearta pe ceilalți se face ca nu îi vede pe noi ne cearta și ne pune sa o chemam pe diriga.OK sa zicem ca nu ne lasă să alergam pe holuri da dacă e așa sa îi mustre și pe ceilalți.ca nu numai noi alergam pe holuri. Profesoara aia da v-am spus despre ia ne carta și face ca toate alea (bine nici chiar așa daa înțelegeți voi ) nici măcar nu e profesoara noastră și ne cearta defiecare data când ne prinde alergând iar directoarea care e și profesoara noastră de geografie nu ne-a spus nimic când alergam pe holuri și așa e ia de fel face pe naiba și ăsta e ce a spus un elev de al ei "Când se supără se supara"