| Bya202 a întrebat:

.. Vreau si eu informatii despre pisici. ex:Ce sa fac ca s-o imblanzesc? De cate ori trebuie sa ii dau pe zi sa manance? De cate ori trebuie s-o scot la plimbare? etc. apropo eu stau la bloc si mi-e mai greu... please

3 răspunsuri:
| traveler a răspuns:

Prima:O ai de mica, de pui zic? Daca da este super Ok.Sunt foarte simandicose,au aere de vedeta, mofturi, tabieturi si sunt nerecunascatoare.Se joaca cu tine din pura placere, te studiaza, te incita la joaca si apoi te lasa balta la fel cum au inceput.Sa le faci prietenele tale este mult spus, pisica este prietena mai mult din interes, nici odata nu te va rasfata real fara ai "ceda" ceva la schimb.Incearca sa ai oferi in afara de atentie si afectiune si ceva"material" mancare.Fii si tu "smecher(a) si atrage-o prin ce o doare mai tare:mancarea, nu lasa mancarea la discretia ei,astfel nu te va asocia cu starea de bine, de satul, si Nu te va lua drept o posibila tinta de testare a capacitatii ghearelor ei etc.Hai bafta si mult succes.

| Gesara a răspuns:

Pai sa nu ii dai niciodata ciocolata pentru ca in ea exista ceva care le mareste ritmul batailor inimii.trebuie sa ii cureti constant cutia cu nisip pentru ca altfel va mirosii, nu ii fa baie foarte des pentru ca se spala singura.Dar ai grija le place confortul adica e bine ca stai la bloc le place sa le daii foarte multa atentiedar sa ii iei si niste jucarii pentru asi dezvolta simtul de vanatoare pentru ca totusi sunt felinesi de mancare si restul gasesti la petshop

| anonimgl a răspuns (pentru Gesara):

Http://www.zooland.ro/Pisici.html
Eu de pe adresa asta m-am informat despre pisici si e adevarat ce scrie.