| ċønŧraśŧ a întrebat:

Eu si fratele meu avem acelasi PC si amandoi conturi pe acest site. Daca eu ii raspund lui la intrebari, imi da funda si invers. Este legal [ intr-un fel ] adica, avem voie?
Multumesc anticipat!

17 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este vorba de legal ori ilegal ci de faptul ca nu este moral si nici in spiritul regulilor de pe TPU. Va puteti raspunde la intrebari direct si nu prin intermediul TPU, este mult mai rapid si puteti da mai multe detalii. Altfel poate fi considerata o inselatorie. Numai bine!

| alessia5158 a răspuns:

Daca v-ati facut conturi pe adrese diferite de mail atunci, da, va puteti juca" de-a datul funditei"! --- oricum funda nu are nicio valoare in viata reala iar in cea vituala, ca recompensa, inseamna ca-i multumesti fratelui tau pentru raspuns( asta in caz ca nu va intalniti sa-i spui prin viu grai laughing

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Da, este legal.
Dar cu ce te ajuta pe tine sa ai 100 de funde daca nu ai ajutat pe nimeni?! oh go on

| thealchemist a răspuns:

Nu, veti fi arestati pentru trafic ilegal de funde de catre politia TPU.

| sweet2kitty1049 a răspuns:

Bineinteles ca aveti voie...cine stie ca voi sunteti frati si ca de aceea primi funde la acele intrebari; dar nu prea este corect fata de ceilalti straight face

| LoOvE a răspuns:

Sunteti cu capu.

E legal, dar ii defavorizezi pe ceilalti utilizatori.

Nu e corect crying

| Karizma a răspuns:

Nu,toti trebuie sa munceasca pentru a primii funda. Daca vreti sa ajungeti experti TPU trebuie sa raspundeti cat mai folositor si asa o sa primiti funda
BAFTA!

| Oliveoo a răspuns:

Este legal dar nu acesta este scopul TPU, nu mi se pare neaparat sa ai cele mai multe funde ci sa ajuti cat mai multa lume. Dar daca va dati funde pentru ca este chiar cel mai bun raspuns este ft in regula.

| Rozette a răspuns:

Da, e legal. De avut aveti voie dar nu e drept pentru atitia membrii care chiar isi dau silinta sa dea un raspuns iar tu ii dai funda unui raspuns doar fiindca e fratele tau. Ma rog.Da, aveti voie, dar rusine fiindca faceti asta pe nedreptate!

| ċønŧraśŧ explică:

Stati linistiti, nu am tb cu el... am intrebat doar, ca doar si eu ma gandeam ca mai bine e sa vorbim fata in fata decat prin intermediul acestui site! Nu, chiar vorbesc serios, oricum el nu pune intrebari thinking Am zis doar asa, ca sa ma informez. Stiu ca nu e corect fata de ceilalti si e in defavoarea lor, dar am zis ca o intrebare nu o sa strice, dar vad ca a stricat. Imi pare rau tuturor pentru intrebarea asta! Sincer! sadsad

| Aditzu a răspuns:

Nu este nimic in neregula tongue cel putin asta-i parerea mea

| WhiteWolf7 a răspuns:

Cea mai mare tampenie, sterge repede intrebarea pana no vad toti.Nu stiu exact daca ai voie, da oricum asta nu-i un joc dea cine are mai multe funde, insa utilizatorii nu-ti vor mai da nicio funda niciodat sau fratelui tau, si veti fi tratati fara rescpect.REPET, Sterge Intrebarea, imediat cum citesti ce am scris eu. Daca mai vrei sa discutam pe tema asta sau alte nelamuriri, ma contactezi prin mesaj privat.

| WhiteWolf7 a răspuns:

@sweet2kitty, putem sa vedem cinei fratisu.Cum? Pai se va trezi unu cu cap dintre toti care au vazut intrebarea asta, se va duce la profilul lui, si va vedea ca va avea mult mai multe funde la intrebarile unui anumit utilizator, iar restul fundelor provin de la utilizatori diferiti, si atunci isi vor da seama.
Tu nu stii sa gandesti sau nu vrei?

| RoXxy a răspuns:

E aiurea.Adik,nu poti sa ii raspunzi live? Atat de mult conteaza funditele?laughing

| sunshine_4741 a răspuns:

Cred ca da

| elenabz07 a răspuns:

Da.aveti voie

| Davidow4 a răspuns:

Pai nu e corect.
spre ex tu intrebi ceva el hop repede iti da funda si tot asa puneti intrebari aiurea doar pentru o fida. nu e corect si nu e Ok