Incearca "cocktailul" : vointa+ Allen Carr+ tigare electronica ( buna pentru. a scapa de dependenta de nicotina) Vezi tigarea http://magazin.remediu.ro/produs/4402-Tigara_Electronica_DSE901_-_ALBA.html
Eu am "sarit " peste carte ---dupa doua luni, sunt la stadiul de nicotina low fara chin! Tigarea electronica a eliminat acel "chin " caci mi-a oferit posibilitatea sa-mi obisnuiesc organismul treptat cu doza mica de nicotina. Succes!
Gangsta sfatul meu este acea ca nimic fara vointa deci asta iti trebui inainte de toate vointa si nu putina ci una extrem de mare si daca ai asta te poti lasa eu stiu caci am fost si eu acum 5 ani in situatia ta si eu am avut si am ales STOP pentru totdeauna deci eu iti doresc din tot sufletul meu sa te lasi dar nu inainte de ati gasi suficienta vointa bafta mare PS-sper ca am reusit sa iti fiu de folos.
Acum catva ani, am reusit sa devin nefumator cu ajutorul vointei si al gumei de mestecat ''Nicorette''.Am fumat 17 ani fara sa le intrerup (nici macar cand eram gripat) si m-am lasat intr-o zi. Am taiat pastilele de guma cate doua si le-am plasat in toate locurile prin care treceam ( casa, masina, gradina, serviciu si mai ales in portofel). Eu am reusit cam in 2 saptamani. Succes si tie!
Ooo/.mrs muult///pentru sfaturi/.eu am sa incerc cartea...si voi vedea ce efect. arwe si ma voi apucka de sport.cred. ca il voi lasa.cumva...
Marie308 întreabă: