anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salu, spuneti-mi va rog niste statusuri de genul ca urasc Anul Nou Craciunul mai pe scurt urask sarbatorile va rog mult.

Răspuns Câştigător
| heise a răspuns:

Sunt frumoase sarbatorile, invata din familia mea care ieri m-au facut sa plang si tata a tipat la mine sa nu ma cert cu el cand craciunul e asa de aproape. happy Invata cum e la jumatatea zilei de Craciun sa ramai doar cu tatal tau care sta in pat. happy Nu trebuie sa le urasti, dar daca vrei sa pari mai misto cu un status "calumea" (mie mi se pare ca sunt mai mult de bulangii) domnul Google cred ca stie raspunsul si doamna search. Dar uite ceva ce am nascocit pe moment: Urasc sarbatorile! De ce? ma intreaba un inger, eu ii raspund: M-am saturat sa plang doar ca sa-i fac pe altii sa zambeasca. Sper sa-ti gasesti un status demn de purtat.
ps. la ce imaginatie am nu-mi da in cap daca nu-ti place ce am nascocit.

7 răspunsuri:
| Bybanu a răspuns:

De urat sarbatori nu stiu: dar uite mai multe statusuri aici:

http://bybanujunior.99k.org/

| Sofffie a răspuns:

De ce sa urasti sarbatorile straight face?

Craciunul, o sarbatoare magica, tu te auzi ce spui, trezeste-te la realitate, imagineaza-ti ce fel am fi fara sarbatori, spiritul veseliei, cadouri, iar anul nou este cu totul deosebit, artificii, petreceri.

Si Pastele e o sarbatoarestraight face, e pacat ceea ce crezi tu,

Poate te razgandesti, si ai sa vezi ce minunat este!

| Akid a răspuns:

laughing) doamne

| Viper_1588 a răspuns:

I hate Christmas and New Year! Sper sa iti fie de ajutor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

I hate a Christmas! big grin sper ca e de ajutor!hee hee

| BlackVeil a răspuns:

Te inteleg, Craciunul este o sarbatoare FOARTE comerciala... daca n-ai bani nu te poti bucura de Craciun sau Anul Nou. S-a uitat motivul pentru. care sarbatorim Craciunul. Sad very sad sad

| JustAsking a răspuns:

Urasc craciunul/anul nou...asta ma face emo?big grin