Banuiesc ca esti clasa a 8-a, nu? De obicei atunci este banchetul!
Sfatul meu este sa faci zilnic alergari prin parc, sa mai tai din portiile de mancare, mancand mai putin, iar cel mai important NU manca dupa 7 seara!
Muuuult sport. Alergare in special. Si atentie la ce mananci. Fara grasimi, paine, dulciuri!
Eu am in cam 1.75 si in jur de 60-65 kg. Banchetul il tin la cazarma cu tiganii(cunoscuti si sub numele de ciorditori de telefoane sau fiindca au drepturi ..rromi).Cine vrea sa vina.Caterinca maxima si manele fara numar.
Acum serios, cui i pasa de un c***t de banchet de a 8?
Esti in aceeasi situatie cu sora mea' are 67 kg (am ajutat-o sa slabeasca 2 kg) normal ar fi sa aiba 60 kg.dar nu mai vrea acum sa incerce. daca vrei da-mi id tau si poate reusiti amandoua.
Parerea mea este ca ai o greutate normala.Bineinteles ca trebuie luat in vedere si inaltimea.
De exemplu, eu 66 de kilograme, la 1'78.
In situatia aceasta, desi sper sa nu te superi, cred ca e putin cam mult pentru inaltimea ta.Ar trebui sa ai in jur de 60 de kilograme pentru a fi multumita.
Nu e posibil sa slabesti 7 kilograme intr-un timp atat de scurt,dar poti sa-ti faci abonament la sala,sa eviti sa consumi mancaruri grase, dulciurile, sucurile carbogazoase si asa mai departe.
Cel putin in cazul meu s-au vazut rezultatele, cand am mers la sala, nu ca aveam ce da jos.
Iti doresc sa ai un banchet de neuitat!
Buna si eu sunt in a 8 a si am 56 kg si am inceput sa slabesc acum o saptamana fa mai mult sport si ai grija la ce mananci.Bafta! eu sunt din I.H.Radulescu nr 11 Bucuresti. unde faci banchetul?
LauraG3 întreabă:
Marinescu9229 întreabă: