anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salu TPU! Fata pe care o iubesc de 3 ani de zile nu ma iubeste "decat ca pe un frate si atat" ce sa fac? ca nu reusesc sa o uit deloc. Apropo eu am 16 ani si ea 15 si nu stiu credeti ca daca nu o mai bag in seama un timp ar ajuta la ceva? poate ca am deranjat-o ca i-am spus ca o iubesc si ca tin mult la ea adica poate ignorarea ar ajuta la ceva, zic si eu....Chiar nu mai stiu ce sa fac ca nu mi-o pot scoate din cap de atatia ani si ea nu cred ca simte nimic pentru mine.Sa incerc sa nu o mai contactez de nici un fel, sa incerc sa imi fac o prietena cu speranta ca o uit pe ea? sa sper ca poate poate se va indragosti si ea de mine? Dau funda pentru cine imi da un sfat folositor!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ea te considera deosebit si te are doar ca amic.De ce nu te duci la ea si ii spui direct ca de trei ani de zile o iubesti si vrei sa fiti mai mult decat amici? Ignorarea nu ajuta la nimic, iti spun sincer, ci trebuie sa vorbesti serios cu ea despre asta si daca nu ia in considerare ce ai spus eu zic s-o las dreacu ca sunt fete destule.

| siriusblack98 a răspuns (pentru anonim_4396):

Stie ce simt pentru ea ca i-am spus ca de 3 ani de zile o iubesc, i-am propus sa ne intalnim si a bagat o scuza cum ca ''ar vrea sa vina cu mai multe fete ca asa se simte ea bine, dupa aceea ca nu prea o lasa parintii sa iasa'' desi imi spune ca sta toata ziua cu prietenii pe afara, pe bune fata asta m-a terminat mental frate ma doare capul zilnic din cauza ei.