| mbappesanatos a întrebat:

Salut, acum 2 săptămâni am făcut o entorsă la piciorul stâng la fotbal trosnind foarte tare după ce am fost făcut sandwich de 3, eu stau cu el în ghips de o săptămână. La spital când am fost prima oară mi s-a spus ca o să am o atelă prima oară, am revenit peste 3 zile și mi-a spus ca mai trebuie să mai stau 3 săptămâni cu el. Mai am 2 de stat și chiar dacă piciorul era vânat și umflat pe radiografie nu se vedea absolut nimic, acum ghipsul s-a lărgit destul de mult, ce credeți mi-l ține în ghips peste termenul necesar sau cel puțin ce este de făcut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| anonimg a răspuns:

Fă rost de numărul de telefon al medicului care te-a tratat. Poți trimite pe cineva la el să-i spună problema. Dacă te va chema, te vei duce.