| Marinush123456789 a întrebat:

Salut, ai putea sa salvezi o viata facand un click
Yong Vui Kong e un baiat care a fost condamnat la moarte pentru ca vindea heroina (nu era marfa lui, doar o vindea). E dintr-o familie saraca si el e si analfabet.
http://en.wikipedia.org/wiki/Yong_Vui_Kong

ai putea sa il ajuti semnand petitia asta
http://www.petitiononline.com/SaveVK/petition.html

Nu se stie cat de mult o sa il ajute in fata judecatorilor dar merita incercat, e viata unui om.

6 răspunsuri:
| crynys a răspuns:

Nu cred ca merita incercat pentru ca el la randul lui distrugea alte vieti vanzand heroina si cred ca stia la ce pedeapsa se asteapta in cazul in care era prins.

| Marinush123456789 explică (pentru crynys):

Nu stia la ce pedeapsa se astepta daca era prins plus ca nu era marfa lui el doar o vindea.Te rog sa nu ma intelegi gresit ii condamn pe nenorocitii astia foarte mult dar NICI UN OM DIN LUMEA ASTA NU ARE PUTERE ASUPRA VIETII CUIVA...mai bine puscarie decat moarte...mai ales ca e asa de tanar

| crynys a răspuns (pentru Marinush123456789):

Da NICI UN OM DIN LUMEA ASTA NU ARE PUTERE ASUPRA VIETII CUIVA dar fiecare tara are legile ei si nimeni nu este mai resus de lege de exemplu acum 2 saptamanii citeam ca in EMiratele Arabe au decapitat o femeie pentru ca era banuita de vrajitorie. Ma rog nu sunt de acord nu pedeapsa capitala nici eu dar legea trebuie respectata chiar daca in unele tari pedepsele sunt exteme. Si nu conteaza a cui era heroina care o vindea el conteaza ca nu facea decat sa distruga alte vieti iar faptul ca nu stia pedeapsa la care se expune nu pot sa cred pentru ca este cea mai grea pedeapsa cea capitala si sunt sigur ca se tin camanii de informare acolo in tara lui imagineaza-ti cum ar fi sa omori un om cu premeditare si sange rece in Romania si sa nu stii ca poti face multi ani de puscarie. Crezi ca un om sanatos la cap nu ar stii ca daca omoara pe cineva nu face puscarie.

El nu a omorat pe nimeni,nici macar in America nu te omoara asa, bine si in America au avut loc niste executii a multor oameni nevinovati banuiti de crima, s-au produs executii in anii 50 doar pentru spargerea unei banci, s-au produs o groaza din motive rasiale...Si pentru niste heroina nu poti sa ii iei viata unui om are 22 de ani.Sunt total imptriva drogurilor de orice fel iarba heroina etc. dar pedeapsa aici e prea drastica

| crynys a răspuns (pentru Marinush123456789):

In America sunt doar 15 state unde nu se aplica pedeapsa cu moartea. Petitia e din August 2010 crezi ca nu nu si-a primit pedeapsa pana acum?

Logic ca nu si-a primit pedeapsa.mai ales daca aruncai un ochi si pe linkul de pe wikipedia. Daca vrei semnezi, daca nu, nu.