| camon12 a întrebat:

Am 14 ani 1.71 inaltime si 54 de kilograme ma pot stria cu flotari! Adica tata mi-a spus sa fac 10 flotari in fiecare dimineata si ca vor da rezultate in timp... dar intr-un timp indelungat asta pe viitor! Eu vreau o cale mai rapida adica sa-mi fac muschi sa ma striez imi puteti recomanda un program de flotari care sa-l execut zilnic pe anumite seri.Adica sa fac ceva zilnic dupa-amiaza nu mereu dimineata cand poate nu ma simt bine sau ma trezesc obosit cum mi se intampla de obicei.Va Multumesc Anticipat! Vreau doar un sfat nu sa va bateti joc de ce am zis luati in serios va rog!

Răspuns Câştigător
| michael5813 a răspuns:

Vezi tu dragul meu ( nu te superi ca iti spun asa... ) ca si alti adolescenti, si tu vrei sa ai un fizic cu muschi, sa arati bine ceea ce nu e deloc de condamnat! dar tu ai o problema! si inca una serioasa! la inaltimea pe spui ca o ai, tie iti lipsesc aproximativ 10-12 kg! nu ai de unde sa faci acei muschi pe care tii doresti! asadar trebuie sa pui ceva masa pe tine si de abia mai apoi sa incerci sa faci acei muschi bine definiti altfel dupa acele flotari nu o sa te alegi decat cu un mod de a te obosi in plus! nu uita : un organism creste si mai apoi se dezvolta! nu incerca sa grabesti lucrurile pentru ca rezultatele nu vor fi cele asteptate ci din contra!

1 răspuns:
| Legolas10 a răspuns:

Sa faci in fiecare zi 30 in serii de cate 10 si da rezultate.