Cred ca are legatura cu stresul, de orice fel. Fie ca stai prea mult la calculator, fie ca dai prea multa importanta felului cum te vad altii sau esti obsedat de unele idei nefolositoare (felul cum arati, de ex.), nu stiu. Nu avem cum sa stim noi, dar tu stii cu siguranta. Si flotarile nici nu ti le-as recomanda. Mult mai mult ajuta la formarea armonioasa a corpului un sport (cum ar fi volei) sau exercitii usoare si relaxante de gimnastica. Cauta mai intai echilibrul psihic si celelalte pune-le pe planul doi. Parerea mea.
Nu ar trebui sa-ti faci griji la Parkinson nu-ti trmura doar o mana ci tot corpul nu mai forta nota cand faci flotari mai putine si mai repetate.
Mersi pentru. raspuns, tias fi ales si tie raspunsul ca fiind castigator dar merge doar 1... , mersi de ajutor
App. u stii mai multe despre corp, imi spui si mie cv?, de 3 zile ma tot antrenez, adica ridic greutati, flotari, exercitii etc... dar de ieri, imi cedeaza mainile, azi debea le mai misc, si parca cand dau skandenberg am rezistenta dar nu mai pot trage, si aproape pierd la persoane pe care le dadeam cu usurinta?
Marie308 întreabă: