Ciudata optica la ING.
Du-te la alta banca, cum ar fi BCR, BRD-GSG, Transilvania, Raiffeisen, etc.
Cum au spus si cei de inainte, incearca si alte banci.
Pentru a face insa credite locul de munca este foarte important. Conteaza cum este "privita" firma angajata. Este una din garantiilor lor ca tu poti returna acei bani.
Incearca la Banca Transilvania sau CEC.
Încearcă la alta banca, chiar si pirreus, stiu ca nu cer asa multe, ing.ul este una din cele mai dificile bănci.
Aoleuu e vai de capu' tau.4 ani de lucru intr-un restaurant si salariu de 1400 de lei.Aa...si 16 ore de munca pentru asta.
La ăstia 25 de ani nu mai esti chiar tinerel.Ce păcat de tine...
Contul acesta e folosit si de prietenii mei. Pacat de tine si de educatia pe care ai primit-o.
A si sa iti mai spun ceva, are 14 milioane, dar cu siguranta castiga mai bine ca tine pe zi... Esti ori un bou, ori o vaca, care nu are ce face decat sa faca pe desteap/a facandu-se singur/a de ras. Se vede ca esti vai de mama ta... daca nu stii la cat ajunge un ospatar, si nu stii ca este un job mai mult de vara.
Tot 1400 castiga si merge la o o scoala postliceala
Si da, castig mult mai bine(7000+ lei)si călătoresc prin diverse tari, nu are rost sa vorbesc cu tine, nu te ridici la nivelul meu.
Si nu pot fi vaca din moment ce sunt cu peste 10 kg sub greutatea normală pup. :*
Si ...Nu ma pot face de ras în mediul virtual, aici nimeni nu ma cunoaste.Totusi ridicol faptul ca ai spus asta.